Kosken ensi vuoden budjetissa mennään päiväkoti edellä

0
Kosken päiväkoti valmistuu hieman poikkeuksellisella tavalla, sillä katto rakennetaan mahdollisimman valmiiksi ennen kuin rakennuksen runkoakaan on tehty. Sami Åkerblomin ja Jarmo Sirenin olivat kattohommissa keskiviikkona.
Kosken päiväkoti valmistuu hieman poikkeuksellisella tavalla, sillä katto rakennetaan mahdollisimman valmiiksi ennen kuin rakennuksen runkoakaan on tehty. Sami Åkerblomin ja Jarmo Sirenin olivat  kattohommissa keskiviikkona.
Kosken päiväkoti valmistuu hieman poikkeuksellisella tavalla, sillä katto rakennetaan mahdollisimman valmiiksi ennen kuin rakennuksen runkoakaan on tehty. Sami Åkerblomin ja Jarmo Sirenin olivat kattohommissa keskiviikkona.

KOSKI. Uuden päiväkodin rakentamiseen on varattu Kosken ensi vuoden talousarvioesityksessä 1,1 miljoonaa euroa ja Patakoski–Krani–Sorvasto alueen viemäröintiin 150000 euroa. Muutoin ensi vuoden investoinnit ovat huomattavan vähäisiä.

–Kokonaisuudessaan 1,8 miljoonan euron päiväkoti on meidän kokoiselle kunnalle iso investointi, mutta se on myös kuntastrategiamme mukainen. Haluamme profiloitua koulutuskuntana, kunnanjohtaja Jari Kesäniemi sanoo.

Urheiluihmisenä Kesäniemeä kirpaisee, että alun perin ensi vuodelle suunniteltu kuntosalilaajennus jouduttaneen siirtämään vuodella eteenpäin. Talousarvioesityksessä kuntosalin laajennukseen on merkitty 70000 euroa vuodelle 2018.

–Se on talouden tuomaa realismia.  Mutta katsotaan, mitä valtuusto sanoo, Kesäniemi toteaa.

Lue lisää 11.11.2016 lehdestä