Sora-Sannin ja Vesi-Vihtorin tunnistaa karvalakista

0
Krista Tuomisto ja Jukka Isotalo ovat molemmat ahkeroineet Okrassa, Isotalo näyttelypäällikkönä ja Tuomisto talkoolaisena. Tuomisto on monelle oripääläiselle tuttu myös Osuuspankista, jossa hän työskentelee asiakasneuvojana.
Krista Tuomisto ja Jukka Isotalo ovat molemmat ahkeroineet Okrassa, Isotalo näyttelypäällikkönä ja Tuomisto talkoolaisena. Tuomisto on monelle oripääläiselle tuttu myös Osuuspankista, jossa hän työskentelee asiakasneuvojana.
Krista Tuomisto ja Jukka Isotalo ovat molemmat ahkeroineet Okrassa, Isotalo näyttelypäällikkönä ja Tuomisto talkoolaisena. Tuomisto on monelle oripääläiselle tuttu myös Osuuspankista, jossa hän työskentelee asiakasneuvojana.

ORIPÄÄ. Oripään joulunavauksessa Sora-Sanniksi ja Vesi-Vihtoriksi valittiin Krista Tuomisto ja Jukka Isotalo, joiden luovuudesta ja ahkeruudesta kaikki kuntalaiset ovat päässeet iloitsemaan.

Perinteisten patsaiden sijaan parivaljakko sai palkinnoksi Nannan ompelimossa teetetyt karvalakit.

–Niistä tulee mieleen mielensäpahoittaja, mutta he ovat päinvastoin mielensähyvittäjiä, kirjastonjohtaja Mari Kujanpää luonnehti.

Maatalousyrittäjänä työskentelevä Jukka Isotalo on toiminut Okran näyttelypäällikkönä neljä kertaa. Hänen aikanaan Okrasta on kasvanut Suomen suurin ja osin kansainvälinenkin maatalousnäyttely.

Palkintoperusteissa Krista Tuomistoa puolestaan kehuttiin ystävälliseksi asiakaspalvelijaksi, jonka kanssa jokainen vauvasta vaariin on tervetullut asioimaan. Lisäksi Tuomisto on ahkera ja iloinen vapaaehtoinen.

Kiti Salonen

 

 

Lue lisää 29.11.2016 lehdestä