Auranmaalla viisi uudenvuoden ilotulitusta

0
Lauantai-iltana Auranmaalla paukkuu. Kuva: AVL:n arkisto

AURANMAA. Auranmaalaisilla on tänä vuonna mahdollisuus seurata uudenvuoden aattona yleistä ilotulitusta niin Marttilassa, Oripäässä, Pöytyän Kyrössä ja Yläneellä kuin Liedon Tarvasjoellakin. Kaikki ilotulitukset järjestetään lapsiystävälliseen aikaan eli jo alkuillasta.

Marttilan kunnan ilotulitus järjestetään Martintalon pihalla lauantaina kello 19.30. Tapahtumaan kuuluu myös musiikkiesitys ja juhlavuoden ohjelman julkistus.

Oripään kunnantalon pihalta voi katsella paloasemaa vastapäätä olevalla pellolla kello 18 järjestettävää ilotulitusta. Tapahtuman järjestää MLL:n Oripään yhdistys ja sen kestoksi on arvioitu 15 minuuttia.

Pöytyällä on tänä vuonna luvassa kaksi ilotulitusta. MLL Karinaisten, LC Karinainen/Kyrön, Kyrön POP-pankin ja Karinaisten VPK:n järjestämä tapahtuma alkaa Kyrön torilla lauantaina kello 19. Samaan aikaan Yläneen yhtenäiskoulun pihalla on MLL:n Yläneen yhdistyksen yhdessä Yläneen yrittäjien, MTK:n, Kirin ja Osuuspankin sekä Uudenkartanon kyläyhdistyksen ja Keihäskosken maamiesseuran kanssa järjestämä ilotulitus.

Tarvasjoella ilotulituksen järjestää perinteisesti paikallinen Lions club.  Hyvinvointikeskuksen edustalla on tarjolla glögiä ja myytävänä makkaraa jo kello 18.30, mutta varsinainen ilotulitus alkaa noin kello 19 ja kestää ainakin 20 minuuttia.