Joulupukki vei Kirkonkulman koululaiset kotiin

0
Ketkä tulevat kyytiin? Joulupukki tarttui Auran Kirkonkulman koululla koulutaksin rattiin.
Ketkä tulevat kyytiin? Joulupukki tarttui Auran Kirkonkulman koululla koulutaksin rattiin.

AURA/Kirkonkulma. Auran Kirkonkulman koulun taksikyytiläiset kokivat syyslukukauden viimeisenä varsinaisena koulupäivänä yllätyksen, kun tuttu kuljettaja oli vaihtunut joulupukkiin. Oppilaat nousivat pukin kyytiin yllätyksestä ilahtuneina, vaikka Senna Reunasta ja Lumia Lainetta hieman arveluttikin pukin ajotaidot.

–Sitten jännittäisi, jos olisi poro ja reki, sanoi Rasmus Rantanen, joka uskoi pukin hallitsevan autolla ajon.

Jotain tuttuakin osa lapsista oli pukissa tunnistavinaan. Ettei vaan ollut taksikuski Sepi pukenut pukin nuttua ylleen?

Seppo Knuutila on ajanut Kirkonkulman koulukyytejä viimeiset kaksi ja puoli vuotta. Ammattiautoilun lisäksi miehelle on kertynyt kokemusta myös joulupukin hommista. Tänä jouluna Knuutila päätti yllättää lapset ja päästää pukin rattiin. Samalla pukki sai jakaa heijastimia ja tarjota lapsille suut makeiksi.

 

Lue lisää 23.12.2016 lehdestä