Talousarvio kelpasi Oripään valtuustolle

0
Vasemmistoliiton Pertti Liinoja päätteli, että jotain on Oripäässä tehty oikein, koska päätöksenteko on pysynyt omissa käsissä. Liinojan ryhmätoveri Tarmo Kankare oli kuulolla.
Vasemmistoliiton Pertti Liinoja päätteli, että jotain on Oripäässä tehty oikein, koska päätöksenteko on pysynyt omissa käsissä. Liinojan ryhmätoveri Tarmo Kankare oli kuulolla.

ORIPÄÄ. Oripään maltillinen talousarvio hyväksyttiin kunnanvaltuustossa vähintään yhtä maltillisin puheenvuoroin. Kunnanjohtaja Pekka Paju saattoikin todeta, ettei talousarviokirja pidä sisällään mitään erikoista. Lautakuntien esityksiäkään ei budjettia tehtäessä tarvinnut lähteä karsimaan. Karsinnat tehtiin jo vuosi sitten.

Talousarvio näyttää tilikauden alijäämäksi 318 000 euroa, mutta kunnanjohtaja toivoo, ettei ennuste ihan siinä suurusluokassa toteudu. Oripäällä on tavallisesti mennyt paremmin kuin talousarvio on ounastellut. Erikoissairaanhoidon käyttö näyttelee kunnan tuloksessa suurta osaa.

–Uusinvestoinnit on tehty moneksi vuodeksi eteenpäin paitsi Uitonmäen kunnallistekniikan rakentaminen. Se saadaan ensi vuonna valmiiksi. Toivottavasti  myös tonttikauppa lähtee toden teolla käyntiin, Paju sanoi.

Lue lisää 23.12.2016 lehdestä