TUTO tuo lähiöpelikiertueen Tarvasjoelle

0

LIETO/Tarvasjoki. TUTO Hockey järjestää Tarvasjoen Tiileri-Areenalla ensi keskiviikkona lähiöpelinsä Pre Game -tapahtuman. Tapahtumaan sisältyy muun muassa ilmainen yleisöluistelutilaisuus. Luistelun lomassa tarjoillaan mehua ja kahvia. Jaossa on myös vapaalippuja TUTO–JYP Akatemia -Mestis-otteluun, joka pelataan Marli Areenalla 4. tammikuuta.

Pre Game -tapahtumassa ovat mukana TUTO:n edustusjoukkueesta Kalle Valtola ja Veeti Vuorio, TUTO Cheerleaders sekä maskotti Mehukatti. Kummallakin TUTO:n pelurilla on siteet Lietoon, sillä Valtola on syntyjään lietolainen ja Vuorio asuu nykyisin Liedossa.

Lähiöpelikiertueen tarkoituksena on jalkautua potentiaalisten, uusien kannattajien joukkoon ja samalla tehdä TUTO:a tunnetuksi Turun lähiöissä ja lähikunnissa. Lähiöpeleillä halutaan tuottaa iloa lapsiperheille ja saada samalla katsomoon lisää väkeä.

–Yhteisöllisyydestäkin tässä on kyse. Paikalliset yritykset maksavat liput ja jakavat niitä maksutta alueen asukkaille, TUTO:n toimitusjohtaja ja lähiöpelit ideoinut Dani Aavinen kertoo.

TUTO Hockeyn lähiöpelin Pre Game -tapahtuma Tiileri-Areenalla keskiviikkona 28.12. kello 12–14.