Aura juhlii sataa vuottaan pitkin vuotta

0
Auran kirjastossa on Kuulumiset -sanomalehtihankkeeseen liittyvä postilaatikko, johon voi jättää uutisensa. Vapaa-aikasihteeri Marjaana Tammisen mukaan hanke on osa Suomi 100 -juhlavuoden projektia, jossa Aura ja Pöytyä ovat mukana.
Auran kirjastossa on Kuulumiset -sanomalehtihankkeeseen liittyvä postilaatikko, johon voi jättää uutisensa. Vapaa-aikasihteeri Marjaana Tammisen mukaan hanke on osa Suomi 100 -juhlavuoden projektia, jossa Aura ja Pöytyä ovat mukana.

AURA. Sata vuotta täyttävän Auran kunnan juhlavuosi huipentuu elokuun lopulla järjestettävään pääjuhlaan, joka on tarkoitettu kaikkien kuntalaisten yhteiseksi juhlaksi.

–Sama koskee koko juhlavuotta, jonka tapahtumien valmistelussa paikalliset järjestöt ja yhdistykset ovat olleet mukana hyvin ilahduttavasti. Olen tosi onnellinen, että Aurassa on niin paljon aktiivisia yhdistyksiä. Pääpaino on yhdessä tekemisessä, vapaa-aikasihteeri Marjaana Tamminen hymyilee.

Yksi koko juhlavuoden kantavista teemoista on kulttuurikasvatus, jonka merkeissä järjestetään muun muassa historiallisia luentosarjoja, useita näyttelyjä, kulttuurikävelyjä ja teatteriretkiä.

Alkuvuoden merkkitapahtumiin kuuluu kirjaston näyttelytilassa helmikuun alussa avattava Aura 100 valokuva- ja logokilpailuun osallistuneiden töiden näyttely.

 

Ajantasaista tiedotusta juhlavuodesta löytyy vuoden mittaan osoitteesta www.aurassatapahtuu.fi

 

 

Lue lisää 20.01.2017 lehdestä