Jarkko Putkonen naputteli pistevoittoon

0
Jarkko Putkonen ja Giorgi Gviniashvili kävivät tasaisen taiston Kankaanpään kehässä.
Jarkko Putkonen ja Giorgi Gviniashvili kävivät tasaisen taiston Kankaanpään kehässä.

KANKAANPÄÄ. Ammattinyrkkeilijä Jarkko Putkonen palasi voittokantaan Kankaanpäässä lauantai-iltana järjestetyssä nyrkkeilytapahtumassa. Läpihuutojuttuna pistevoitto ei irronnut, sillä koskelaislähtöinen Putkonen sai tehdä täyden iltapuhteen häntä viitisen senttiä pidemmän georgialaisen Giorgi Gviniashvilin kanssa.

Ottelussa iskettiin kuusi erää niin tasatahtiin, että yhden arvostelutuomarin papereissa pisteet menivät tasan. Kaksi muuta tuomaria näkivät Putkosen olleen osuvampi osapuoli. Toinen sai Putkosen selväksi voittajaksi, toinen vähän niukemmalla erolla.

Georgialainen osoitti olevansa laadukas ja monipuolinen nyrkkeilijä, joka tietää, miten nuoratussa neliössä pitää toimia. Putkonen iski voittoon tarvittavat osumat lähinnä kahdessa viimeisessä erässä, joita hän hallitsi selvemmin.