Jenni Juhajoki K-kauppiaaksi Kyröön ja Mellilään

0

PÖYTYÄ/Kyrö, LOIMAA/Mellilä. Vanhempiensa kaupassa Vahdolla työskentelevä Jenni Juhajoki, 30, ryhtyy itsenäiseksi kauppiaaksi Kyrössä ja Mellilässä. Juhajoki aloittaa Kyrön K-marketin kauppiaana reilun parin viikon päästä. Mellilän K-kauppa siirtyy hänelle kesäkuun alussa.

Juhajoen kauppiasperhe on auranmaalaisille tuttu, sillä Jennin vanhemmat Jukka ja Eija Juhajoki ovat pitäneet pitkään Riihikosken Riihitoria. He aloittavat pian myös Tarvasjoen Taatelin kauppiaina.

–Kaupan alan työt ovat tuttuja, sillä olen koko ikäni työskennellyt perheyrityksessämme. Tiedän, mitä kauppiaana toimiminen vaatii eli tämä ei ole hyppy tuntemattomaan. Taloudellista vastuuta tulee nyt itselle, Jenni Juhajoki miettii.

Juhajoki on käynyt kaupallisen koulutuksen sekä K-kauppiaskoulutuksen ja takataskusta löytyy myös esimiehen erikoisammattitutkinto.