Auranmaan Nappulaliigaa pelataan taas kesällä

0
Nappulaliigassa syntynyt innostus on vahvistanut etenkin Marttilan Murron tyttöjoukkueita.
Nappulaliigassa syntynyt innostus on vahvistanut etenkin Marttilan Murron tyttöjoukkueita.

AURANMAA. Auranmaan Nappulaliiga potkaistaan taas käyntiin toukokuussa. Tavoitteena on tuplata osallistuvien joukkueiden määrä viime kesän noin 30–40 joukkueesta. Samalla Nappulaliiga laajenee Auranmaalta naapurikuntiin Lietoon, Turkuun ja Ruskolle.

Auranmaan jalkapalloseurojen viime vuonna käynnistämän Nappulaliigan tärkeimpiä tavoitteita on lasten innostaminen jalkapallon pariin sekä juniorijalkapalloilun mahdollistaminen joka kylässä. Matalan kynnyksen harrastesarjaan voi osallistua pienelläkin porukalla. Riittää, että löytyy 6–7 junnua, jotka haluavat kokeilla lajia ja joista voidaan muodostaa oma joukkue.

Oman joukkueensa voi ilmoittaa mukaan Nappulaliigaan joko APU:n nettisivuilta löytyvän linkin kautta tai ottamalla yhteyttä APU:n junioripäällikkö Ville Antikaiseen. Antikaiselle voivat ilmoittautua myös valmentajakoulutuksesta kiinnostuneet.

 

Lue lisää 24.02.2017 lehdestä