Poliisi kaipaa vihjeitä Kosken ja Marttilan murroista

0

KOSKI, MARTTILA, LOIMAA. Koskella murtauduttiin kahvila-ravintolaan keskiviikon vastaisena yönä. Pitkäkyntiset olivat menneet sisälle ilmeisesti oven lukituksen murtamalla. Kahvilan kassasta vietiin käteisvarat, useita satoja euroja.

Samana yönä murtauduttiin Marttilassa usean liikkeen liikekiinteistöön. Sisälle oli päästy vääntämällä ikkuna auki. Yhdestä liikekeskuksen liikkeestä oli saatu vietyä kassasta käteinen, noin pari sataa euroa sekä lounasseteleitä. Ilmeisesti muista liikkeistä ei viety mitään.

Tiistain ja keskiviikon välisenä yönä murtauduttiin myös Loimaalla sijaitsevaan sisutustavarataloon ilmeisesti oven lukitus murtamalla. Liikkeestä on anastettu pohjakassa sekä myynnissä olleita merkkivaatteita. Tarkkaa tietoa murtautumisen ajankohdasta ei ole, mutta noin kahden aikaan yöllä liikkeen lähellä on nähty pari tummiin vaatteisiin pukeutunutta miestä.

Murtoihin liittyviä tietoja voi ilmoittaa Loimaan poliisin numeroon 0295 444 933.