Janina Kumlander kisailee Miss Rock -kisassa

0

PÖYTYÄ, LAHTI. Pöytyäläistaustainen Janina Kumlander kisaa pääsystä valtakunnallisen Miss Rock 2017 -kisan semifinaalivaiheeseen. Semifinalistit valitaan tekstiviestiäänestyksellä, joka päättyy 28. helmikuuta.

Janina Kumlander on hankkinut kokemusta erilaisista alan kisoista. Hän on muun muassa Miss Worldwide Bomber 2016.

–Pikkutyttönä haaveilin Miss Suomi -kisoista, mutta olen huomannut, että tämäntyyppiset kisat  sopivat minulle paremmin. Miss Rock -kisasta saa laajan näkyvyyden ja  menestyminen siinä toisi lisää mallintöitä Kumlander kertoo.

Kumlander kisaa numerolla 12.

Tekstiviestikisan osallistumisohjeet löytyvät osoitteesta www.missrock.fi

 

Juttua on muokattu 24.2. klo 10. Alkuperäisessä uutisessa tekstiviestiäänestyksen kerrottiin koskevan semifinaalivaiheesta finaaliin johtavaa karsintaa.