Pöytyän luottamushenkilöt antoivat nuhteita kiinteistöjen hoidosta

0

PÖYTYÄ. Seitsemän teknisen lautakunnan jäsentä on huolissaan Pöytyän kunnan kiinteistöjen hoidosta ja kunnossapidosta. Seitsikko jätti asiasta avoimen kirjeen kunnan tekniselle johtajalle ja kiinteistöpäällikölle teknisen lautakunnan kokouksen yhteydessä.

Allekirjoittajat muistuttavat, että kiinteistöissä tehdyissä sisäilma- ja kuntotutkimuksissa on havaittu paljon ongelmia ja korjaustarvetta.

–Tutkimustulosten perusteella saatuja korjaus- ja kunnossapitokehotuksia ei ole kuitenkaan otettu tarvittavan laajasti huomioon: riittäviä korjauksia ei ole toteutettu. Tämän vuoksi on mahdollista, että rakennusten kunto heikkenee entisestään ja ongelmat ja vauriot pahenevat, kirjeessä sanotaan.

Kiinteistöjen ylläpito on allekirjoittajien mielestä jatkossakin parasta toteuttaa kunnan omana työnä, ”mutta se edellyttää muutoksia toimintaan”.

Kirjeen ovat allekirjoittaneet teknisen lautakunnan jäsenet Matti Hakonen, Aarno Toivonen, Vilja Lahti, Reijo Viiri, Ville Simola, Marjaana Halinen ja Tuire Kantola-Pöllänen. Lautakuntaan kuuluu kymmenen jäsentä.