Tarvasjoen joukkoliikenneyhteydet paranivat

0
Ensimmäinen iltavuoro ei vielä matkustajia Tarvasjoelle tuonut. Tiistain ja torstain vuorojen toivotaan palvelevan muun muassa uimahallin asiakkaita.
Ensimmäinen iltavuoro ei vielä matkustajia Tarvasjoelle tuonut. Tiistain ja torstain vuorojen toivotaan palvelevan muun muassa uimahallin asiakkaita.

LIETO/Tarvasjoki. Tarvasjoen joukkoliikenneyhteydet paranivat helmikuun alussa, kun Fölin ensimmäiset ilta- ja lauantaivuorot käynnistyivät. Vuorolisäys toi Tarvasjoelle tiistai- ja torstai-iltoihin kaksi ja lauantaille kolme uutta Liedon sisäistä Föli-vuoroa. Vuoroilla pyritään palvelemaan etenkin uimahallin, jäähallin ja hyvinvointikeskuksen asiakkaita.

Jo tammikuu toi Tarvasjoen joukkoliikenneyhteyksiin pieniä parannuksia, kun arkiaamujen vuoroihin lisättiin yksi vuoro Tarvasjoelta Turkuun ja toinen iltapäivän vuoroista alkoi liikennöidä Turkuun asti.

Uudet iltavuorot on sovitettu siten, että Liedosta pääsee Tarvasjoelle uimaan yleisöuintipäivinä. Lauantaisin vuorot on ajoitettu vesijumpparyhmien mukaan. Luonnollisesti vuoroja voivat käyttää muutkin kuin uimarit.

 

 

Lue lisää 10.02.2017 lehdestä