Keskiviikkoiltana vaalipaneelit Kyrössä ja Marttilassa

0

MARTTILA, PÖYTYÄ/Kyrö. Keskiviikkoiltana on tarjolla vaalipaneelit sekä Kyrössä että Marttilassa.

Marttilan vaalipaneeli alkaa kello 18 Ravintola Kuokantalolla. Paneelin järjestää Marttilan Yrittäjät ja sen juontaa Marttilan Yrittäjien puheenjohtaja Anna-Maija Virtanen. Kunnanjohtaja Carita Maisila pitää tilaisuudessa kunnallisen tilannekatsauksen. Panelisteina on ehdokkaita eri puolueista. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Pöytyän vaalipaneeli pidetään Kyrössä Elisenvaaran oppimiskeskuksessa kello 18 alkaen. Auranmaan Viikkolehden ja Auranlaakson kansalaisopiston järjestämässä paneelissa pääsee kuulemaan, mitä mieltä eri puolueiden edustajat ovat niin kouluverkkouudistuksesta kuin kunnan taloudestakin. Paneelin juontaa päätoimittaja Asko Virtanen. Tilaisuus alkaa kello 17.30 kahvituksella. Kahvit ja pullat on varattu 50 nopeimmalle.

Molemmissa vaalipaneeleissa myös yleisöllä on mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Vaalipaneelit Marttilan Kuokantalolla ja Elisenvaaran oppimiskeskuksessa keskiviikkona 15.3. kello 18.