Kosken Kaiku rohmusi mitaleja junioreiden SM-kisoista

0
Alex Naumi (sinisessä paidassa) on maan paras alle 15-vuotias pöytätennispelaaja. Kuva: Esko Heikkinen
Alex Naumi (sinisessä paidassa) on maan paras alle 15-vuotias pöytätennispelaaja. Kuva: Esko Heikkinen

KOSKI. Isäntäseura Kosken Kaiun Alex Naumi ja Sam Khosravi olivat junioreiden SM-kisan ykköshahmoja, kun pöytätenniksen 13- ja 15-vuotiaiden henkilökohtaiset luokat pelattiin viikonloppuna Koskella. Alex oli paras alle 15-vuotiaissa ja Sam alle 13-vuotiaissa. Kaksikko voitti yhdessä myös 15-vuotiaiden nelinpelin.

Vanhempien junioreiden kaksinpelissä suurin ennakkosuosikki Alex ei hävinnyt erääkään. Espoon Arttu Pihkala sinnitteli loppuottelussa kaksi erää jatkopalloille, mutta Alex oli lopussa väkevämpi. Sam otti 15-vuotiaissa pronssia ja voitti 13-vuotiaiden loppuottelussa Espoon Aleksi Räsäsen 3–1. Tämän luokan pronssit menivät Tikkurilan Joonas Kylliölle ja Kaiun yllättäjälle Matias Vesalaiselle.

15-vuotiaiden nelinpelissä pronssia nappasivat Kaiun Esa Kanasuo ja Oulun Juhana Tuuttila. Mestarista ei ollut pienintäkään epäselvyyttä, sillä Alex ja Sam selvittivät kisan ilman erätappioita ja tiukin erä koko kisassa oli 11–8.

 

Lue lisää 28.03.2017 lehdestä