Kulttuuriviikolla rokkia, haitarimusiikkia ja tutustuminen Khronoksen taloon

0
Khronoksen taloon tutustuminen on yksi kulttuuriviikon tapahtumista. Kuva on syksyltä, jolloin taloa ei oltu vielä aidattu.
Khronoksen taloon tutustuminen on yksi kulttuuriviikon tapahtumista. Kuva on syksyltä, jolloin taloa ei oltu vielä aidattu.

PÖYTYÄ. Toista kertaa järjestettävän Elisenvaaran kulttuuriviikon teemana on ”Satavuotiaassa Suomessa”. Tapahtumia on Pöytyän joka kolkalla ja viikon jokaiselle päivälle.

Kulttuuriviikko avataan sunnuntaina 2.4. Elisenvaaran Kurkisalissa. Luvassa on muun muassa näyttelijä Tapio Liinojan juhlapuhe ja sekä erilaisia koululaisten esityksiä.

Keskiviikkona 5.4. illalla on raskaamman rokin vuoro, kun Sayocean valtaa Kurkisalin.  Perjantaina 7.4. kulttuuriviikko siirtyy kohti Riihikoskea, kun Mäkiäisten työväentalolla järjestetään Torsti Hellströmin ja Juha Simolan johdolla yhteislauluilta.

Sunnuntaina 9.4. kulttuuriviikko matkaa Yläneelle. Luontokapinetissa alkaa puoliltapäivin tiedotustilaisuus Khronoksen talo -hankkeesta. Luontokapinetista Khronoksen talolle kulkemista varten on varattu yksi bussi. Mukana kohteessa ja tiedotustilaisuudessa ovat taiteilijat  Visa Suonpää ja Patrick Söderlund.

 
Elisenvaaran kulttuuriviikkoa vietetään 2.–9.4. Tarkempi ohjelma löytyy Pöytyän kunnan nettisivuilta.

 

 

Lue lisää 24.03.2017 lehdestä