Niinijoen sillan remontti hidastaa Ysitien liikennettä ensi viikosta alkaen

0

LOIMAA/Mellilä. Varsinais-Suomen Ely-keskus aloittaa ensi viikolla Ysitiellä Mellilän liittymäalueella sijaitsevan Niinijoen sillan korjaustyöt. Korjaustyöt kestävät kuluvan vuoden syksyyn saakka. Sillan korjaustyön ajaksi liikenne joudutaan rajoittamaan yhdelle ajokaistalle ja liikenteenohjaus hoidetaan liikennevaloilla.

Niinijoen sillan korjaustyön yhteydessä sillasta uusitaan reunapalkit, kansilaatan reunat, pintarakenteet, kuivatuslaitteet ja kaiteet. Lisäksi muun muassa sillan kantta vahvennetaan vastaamaan paremmin erikoiskuljetusten tarpeita ja betonirakenteiden vauriot korjataan.

Niinijoen silta on rakennettu vuonna 1963 ja se on nyt peruskorjausiässä. Liikennemäärä sillalla on noin 6 150 ajoneuvoa vuorokaudessa. Sillan korjaukseen myönnettiin rahoitusta liikenneväylien korjausvelkaohjelmasta. Urakoitsijana hankkeessa toimii Oteran Oy.