Pakettiauto kyljelleen peräänajosta

0

AURA. Pakettiauton kuljettaja selvisi säikähdyksellä ajokkinsa kaaduttua kyljelleen peräänajossa Ysitiellä Aurassa maanantai-iltapäivällä. Onnettomuus sattui noin kello 16 Sillankorvantien ja Karviaistentien liittymien kohdalla, kun Turun suunnasta tullut henkilöauto oli kääntymässä vasemmalle Karviaistentielle.

Henkilöautoa kuljettanut noin nelikymppinen turkulaismies sai peräänsä iäkkään auralaismiehen, jonka ohjaama pakettiauto osui henkilöauton vasempaan takakulmaan. Törmäyksen voimasta pakettiauto kaatui kyljelleen tien pientareelle ja henkilöauto sinkoutui Sillankorvantielle.

Pakettiauton kuljettaja pääsi autostaan ulos omin voimin eikä kumpikaan kuljettaja loukkaantunut pahoin. Heidän kuntonsa tarkistettiin paikanpäällä. Alkoholilla ei ollut osuutta onnettomuuteen.