Pöytyän kuntavaaleissa alle sata ehdokasta

0

PÖYTYÄ. Kuntavaaliehdokkaiden määrä Pöytyällä on laskenut tuntuvasti verrattuna edellisiin kunnallisvaaleihin vuonna 2012. Ehdokkaita on tällä kertaa 98, kun viime kerralla kunnanvaltuustoon pyrkijöitä oli 24 enemmän. Valtuustoon valitaan 35 jäsentä.

Ehdokaskato on koetellut kaikkia muita puolueita paitsi vihreitä. Vihreillä on kuusi ehdokasta (+5). Kristillisdemokraattien ehdokasmäärä on pudonnut kymmenestä kahteen, sosialidemokraattien 19:stä 12:een, vasemmistoliiton kahdeksasta viiteen, perussuomalaisten 11:stä viiteen ja keskustan 41:stä 37:een.  Kokoomuksen ehdokasmäärä on pysynyt ennallaan 31:ssä. Viime vaaleissa oli tarjolla myös yhden ehdokkaan valitsijayhdistys.

Aiheesta laajemmin perjantain 3.3. Viikkolehdessä. Artikkelia on päivitetty 4.3. klo 10.10.