Pöytyän vaalipaneeliin kerätään lukijoiden kysymyksiä

0

PÖYTYÄ. Auranmaan Viikkolehti ja Auranlaakson kansalaisopisto järjestävät keskiviikkoiltana 15.3. vaalipaneelin, jossa pureudutaan Pöytyän kunnan haasteisiin tulevalla valtuustokaudella. Paneelissa on edustaja kaikista valtuustoryhmistä.

Lukijoilla on mahdollisuus osallistua vaalipaneeliin lähettämällä kysymyksiä. Lähetä paikallista aihetta koskeva kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen asko.virtanen@avl.fi tai nettisivujemme palautelomakkeella (www.avl.fi/palaute/  – valitse ”palautetta lehdestä” ja kirjoita alkuun ”Pöytyän vaalipaneeli”).

Kysymysten on oltava perillä viimeistään torstaina 9.3.

Kysymyksiä lähettäneiden kesken arvotaan henkilökohtaisia lahjakortteja kansalasiopiston kursseille.

Paneelin alussa kuullaan kunnanjohtaja Anu Helinin näkemyksiä Pöytyän tulevasta suunnasta. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Auranmaan Viikkolehden päätoimittaja Asko Virtanen. Aloite tilaisuuden järjestämisestä tuli kansalaisopiston rehtorilta Ilkka Virralta.

 

 

Auranlaakson kansalaisopiston ja Auranmaan Viikkolehden järjestämä kuntavaalipaneeli keskiviikkona 15.3. klo 18 alkaen Elisenvaaran oppimiskeskuksessa (Kyröntie 16, Pöytyä). Tilaisuus alkaa kahvituksella kello 17.30. Kahvit ja pullat varattu 50 nopeimmalle.