Tarvasjoen vesitorni pääsi pesuun – katso video

0
Sakari Posio nosti vesitornin pesussa käytetyn robotin ja letkut nosturilla vesitornin katolle.
Sakari Posio nosti vesitornin pesussa käytetyn robotin ja letkut nosturilla vesitornin katolle.

LIETO/Tarvasjoki. Liedon Vesi valmistelee parhaillaan Tarvasjoen aluetta tekopohjaveden käyttöönottoon. Vielä ei ole tiedossa tarkkaa päivää, milloin Tarvasjoelle alkaa virrata vesi Virttaalta, mutta kevään aikana vaihdos on vesihuoltopäällikkö Aki Teinin mukaan tarkoitus tehdä. Parravaha jää varavesiyhteydeksi.

Ennen vaihdosta Tarvasjoella suoritetaan muun muassa painemittauksia. Valmisteluihin liittyi myös Tarvasjoen vesitornin pesu, joka suoritettiin viime viikolla. Viimeksi vesitornin säiliö on pesty nelisen vuotta sitten.

Lue lisää 28.3.2017 lehdestä

 

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=UZaLWTMyEpk” width=”500″ height=”280″ autohide=”yes” rel=”no” theme=”light”]