Arkean ruoka nosti Aurassa palautemyrskyn

0
Palvelukeskuksen ruokasalissa aterioivat Pekka Saarinen, Turkka Keskinen, Jyrki Savolainen ja Anna-Kaisa Silander pitävät Arkean ruokaa ihan kohtalaisena. Aino Leppäkosken mielestä ruoka oli ennen parempaa.
Palvelukeskuksen ruokasalissa aterioivat Pekka Saarinen, Turkka Keskinen, Jyrki Savolainen ja Anna-Kaisa Silander pitävät Arkean ruokaa ihan kohtalaisena. Aino Leppäkosken mielestä ruoka oli ennen parempaa.

AURA. Auran ruokapalvelu siirtyi syksyllä Arkean hoitoon, mutta ruokalistat muuttuivat  Arkean mallin mukaisiksi vasta maaliskuun alussa.

Sen jälkeen Arkea on saanut Aurasta melkoisen palauteryöpyn. Liikaa kasviksia, liikaa mausteita, mautonta ruokaa – valitusten aiheita on montaa sorttia. Osa vanhemmista onkin päätynyt ostamaan lapsilleen kouluun välipalakortin, jotta vatsoihin saataisiin koulupäivän aikana edes jotain mieleistä.

Valituksia on tullut myös vanhuspalveluista sekä päiväkodeista.

Arkeasta on ilmoitettu, että ruokalistoja muokataan palautteen pohjalta. Mielipiteitä selvitetään tarkemmin myös tulossa olevalla  asiakastyytyväisyyskyselyllä.

Kaikki palaute ei ole ollut negatiivista. Kehuja on tullut ainakin salaattipöydästä  ja pehmeästä leivästä.

Lue lisää 25.04.2017 lehdestä