Uudet ylioppilaat Auranmaan lukioista ja muualta Lounais-Suomesta

0

Auranmaan Viikkolehti kerää lounaissuomalaisista lukioista ylioppilaaksi valmistuneiden nimet. Täydennämme nimilistoja sitä mukaa kun ne valmistuvat.

Elisenvaaran lukio, Pöytyä
Valmistuneet:  Aaltonen Emilia, Pöytyä, Aaltonen Lotta, Pöytyä, Eskola Tytti, Pöytyä, Frantti Aki, Pöytyä, Henriksson Antti, Pöytyä, Hirvensalo Iisak, Lieto, Hirvensalo Taija, Pöytyä, Hollmén Atte, Pöytyä, Ilmanen Essi, Aura, Kavander Heta, Aura, Ketola Juuso, Pöytyä, Ketola Katariina, Aura, Kiveläinen Mikko, Pöytyä, Kytö Pihla, Aura, Kähkönen Joonas, Aura, Maanpää Nella, Aura, Meltovaara Eero, Pöytyä, Myllymäki Jaakko, Aura, Mäkinen Emma, Aura, Nieminen Aapo, Aura, Niinikoski Vili, Pöytyä, Nokka Atte, Pöytyä, Partiainen Annika, Aura, Pellonperä Emmi, Pöytyä, Pääkkönen Riina, Aura, Raatikainen Tommi, Pöytyä, Rajala Jessika, Pöytyä, Reini Anna, Pöytyä, Rintala Tiia, Pöytyä, Rouhiainen Mandi, Pöytyä, Saarinen Anna, Aura, Saarinen Susanna, Aura, Savolainen Ville, Pöytyä, Sillanpää Mikko, Pöytyä, Tammi Johanna, Pöytyä, Tamminen Joonas, Pöytyä, Toriseva Hilda, Pöytyä, Uusi-Eskola Teemu, Pöytyä, Vuori Essi, Pöytyä, Yli-Nikkilä Henna, Pöytyä.

Kosken lukio
Valmistuneet: Elgfors Eemeli (Koski Tl), Elgfors Teemu (Koski Tl), Hangas Niko (Koski Tl), Heikinoja Annika (Lieto), Hossi Helinä (Ypäjä), Hurri Heidi (Pöytyä), Immonen Julia (Marttila), Immonen Lassi (Marttila), Jolkki Juulia (Koski Tl), Jumppanen Siiri (Loimaa), Juuse Eveliina (Koski Tl), Kanasuo Emilia (Marttila), Kaukonen Mari (Loimaa), Kraappa Marika (Marttila), Laaksonen Simo (Marttila), Laiho Joonas (Ypäjä), Markula Elina (Koski Tl), Mäkilä Johanna (Loimaa), Nieminen Karoliina (Koski Tl), Nikkilä Timi (Marttila), Ojaniemi Rita (Marttila), Oksanen Antero (Koski Tl), Oksanen Martti (Koski Tl), Oras Olivia (Koski Tl), Petranen Jenny (Koski Tl), Pietilä Elmeri (Koski Tl), Portaala Sakari (Marttila), Saksi Sinna (Koski Tl), Salo Niilo (Loimaa), Savolainen Juho (Ypäjä), Simonen Vera (Ypäjä), Sirvidas Jacqueline (Koski Tl), Tamminen Miraliina (Marttila), Toivola Roosa (Ypäjä), Turkki Oona (Ypäjä), Urmas Juho (Marttila), Vihava Melissa (Pöytyä), Vikström, Johan (Loimaa), Witka Johanna (Somero), Yli-Liipola Tuovi (Koski Tl).

Halikon lukio, Salo
Valmistuneet: Ahdeala Iina, Anttila Jussi, Asp Jere, Asp Tatu, Ehrnrooth Krista, Forsman Jusra, Gusev Kirill, Haapanen Wilma, Havulinna Alex, Hellsten Eeli, Hyytiäinen Ella, Kaartovuori Tiia, Kaipainen Sami, Kajakko Lauri, Kaski Aleksi, Kivineva Juuli, Kohmo Juhani, Kontto Eemeli, Korhonen Lassi, Kuusisto Sanna, Kämi Sanni, Laakkonen Sanni, Laiho Iida, Laine Henri, Lehto Essi, Lindberg Ali, Mäkelä Meeri, Mäkinen Minttu, Niemi Veera, Nieminen Ville, Niinistö Antti, Nurmi Essi, Nyberg Noora, Oksanen Fanny, Pekonen Ilmari, Peltoniemi Jesse, Peltoniemi Jouni, Ratamo Jenni, Rouvali Sanni, Saario Pihla, Sahlström Emilia, Seppälä Roope, Sjöblom Linnea, Suominen Annetta, Tuominen Sami-Janne, Vesterinen Venla, Väkiparta Luukas, Äijälä Markus, Ääpälä Emma.

Kaarinan lukio
Valmistuneet: Aallonloiske Juho, Aaltonen Juho, Ajo Sofia, Alahäme Ella, Antero Emil, Anteroinen Aaro, Arte Elias, Dahl Emmi, Friberg Aliisa, Grön Jasmin, Grönroos Tapio, Heikkilä Tino, Heikola Rebecca, Heino Daniela, Heliander Elias, Hoikka Ida, Huhtala Jaakko, Hyytiäinen Joose, Högmander Miika, Jyräsalo Lassi, Järvistö Senni, Jätinvuori Wiljami, Kaikuranta Teemu, Kallio Markus, Kapilo Matilda, Karikoski Ville, Karvinen Alina, Kavalto Aatu, Kelavuori Jussi, Kenttä Linnea, Kiimamaa Alina, Kinnunen Jasmin, Kivi Konsta, Knihti Ilari, Kohonen Riku, Kojo Sara-Tuuli, Korhonen Iida, Korhonen Veikko, Korvela Juuso, Koski Anton, Koskinen Jami, Kulju Rose, Kunnas Helene, Kuusisto Teemu, Kyry Joonas, Kyrölä Janet, Laaksonen Lauri, Laine Maiju, Lapinniemi Oskari, Lehtilä Jermu, Lehtilä Jessica, Lehtinen Eveliina, Lehto Lasse, Lehtonen Sara, Liitola Julia, Linnasaari Katariina, Lund Janette, Lundström Alex, Löfgren Dan, Makkonen Ulrika, Malmi Jasmin, Malmi Jenny, Massinen Topi, Mattsson Miikka, Merla Mimmi, Moisio Ossi, Mäkelä Iida, Mäntysalo Lauri, Niemi Kalle, Nikkanen Arni, Nikula Kaj, Nurmi Matti, Nyman Pinja, Nätti Paavo, Paavola Veera, Paronen Julius, Peltonen Jussi, Pesanto Laura, Pietikäinen Heidi, Pippola Niklas, Porkka Arttu, Pulkkinen Alisa, Pulkkinen Vilma, Pullinen Wilma, Pylkkänen Robert, Ranki Roosa, Rasmus Essi, Reima Jasper, Reinvall Aleksi, Rissanen Amanda, Ruohonen Ella, Ryhänen Emma-Lotta, Salmela Vappu, Salonen Martti, Sarpila Olli, Sihvola Mathias, Sinisalo Elias, Snellman Nora, Suhonen Juuso, Suni Annamaria, Suominen Jere, Takala Tuomas, Tervonen Aku, Toivanen Anni, Triipponen Tia, Tuominen Ilmari, Tuominen Tiitus, Tuomisto Kasperi, Tuomisto Milla, Veijalainen Antton, Viitanen Oona, Viitasalo Elisa, Virtanen Emilia, Wahlroos Niko, Welters Rosa-Leigh, Ågren Teemu.

Kaarinan lukion aikuislinja
Valmistuneet: Ahlgren Satu, Allahmoradi Kawian, Järvenpää Eero, Kantonen Kia, Kitti Krista, Lehtinen Annika, Lounala Liina-Johanna, Lundén Elias, Soitamo Henna, Tuikkala Helmi-Sofia, Willman Viivi.

Kerttulin lukio, Turku
Valmistuneet: Airenne Joona, Airo Akseli, Andersson Eetu, Arponen Henna, Erwe Elisa, Finnilä Teemu, Frang Tommi, Hakanen Paavo, Hansén Aura, Heikkilä Roope, Hellman Sini, Hettula Jasmine, Hiltunen Jenni-Julia, Hiltunen Santeri, Hirsimäki Paavo, Holttinen Tommi, Horst Santeri, Huhtala Julia, Hyvätti Sakari, Hämäläinen Eemeli, Hätönen Kasper, Innamaa Eero, Ipogah Anna, Jaakola Antti, Jokela Eetu, Kaarlehto Karolus, Kalliokulju Valtteri, Kallonen Jani, Kannisto Antti, Kaskinen Iida, Katajainen Maria, Kauppila Rosanna, Keitaanranta Vera, Kemppainen Juho, Klimscheffskij Ilana, Kokkonen Saima, Koski Joona, Kouki Akseli, Kuismin Elmeri, Lahti Atte, Lahtinen Laura, Lampinen Lauri, Larinmaa Jesper, Lasanen Viivi, Lehtinen Miikkael, Leinonen Anton, Lindström Monica, Liski Otso, Louko Sonja, Lunden Onni, Luoma Elisa, Lähdesmäki Otto, Makkonen Appo, Marttila Janne, Maunu Maija, Moisio Vera, Munkki Iris, Mustonen Samuli, Mäkelä Mikko, Mäki Laura, Mäkinen Essi, Mäkinen Joni, Nakolinna Laura, Nordlund Linda, Nurmi Lotta, Nyyssönen Timjami, Palmen Joonas, Parttimaa Julia, Peltokangas Elmeri, Penttilä Vilppu, Pietilä Emil, Pisirici Jasmin, Punto Miko, Qiu Changwei, Randell Amanda, Ranki Atte, Rannikko Olivia, Rantanen Iida, Rauha Aapo, Rauhanummi Markus, Reinikainen Kari, Relanto Erik, Reunanen Tarmo, Rezaii Golamreza, Riikonen Joakim, Rindell Nelli, Rinne Veera, Rissanen Janne, Rokka Joni, Ruonti Tiia, Saarinen Aleksi, Saarinen Peppi, Sainio Veikko, Sarkkila Anniina, Saveljeff Saska, Schultz Otto, Selin Jami, Sinervo Jani, Sirva Ella, Smiley Jon, Soini Elise, Soini Oskari, Strandberg Noora, Ståhlberg Vili, Suhonen Sylvia, Suomalainen Mimmi-Roosa, Suomio Emma, Söderqvist Jesse, Tamminen Emma, Tikkanen Noora-Erika, Timlin Veronica, Toivonen Jonatan, Toivonen Sebastian, Tulensalo Onni, Tulonen Veeti, Tuominen Amanda, Tuominen Eemeli, Tuominen Iida, Tyrväinen Akseli, Uski Hanna, Vahtera Hanna, Vainio Suvi-Sofia, Vairio Emilia, Valde Nicklas, Valkonen Tuomo, Varjonen Jasmin, Vaula Julia, Virtanen Erika, Vuorenmaa Viljami, Vuorinen Mei, Vuorinen Sanna, Vuorinen Ville, Välikangas Julia, Yli-Hollo Titta, Ylikoski Aliisa.

Kimitoöns gymnasium, Kemiönsaari
Valmistuneet: Ahlqvist Karolina, Broman  Jonas, Eriksson  Mats, Fromholdt  Malena, Garcia Diego, Granqvist Olivia, Hellman Elina, Henelius Emma, Holm Ingrid, Holtegaard Andersen Jytte, Högman Glenn, Jensén   Johanna, Jägerskiöld Emma, Karell  Cilla, Laurén  Selim, Lindroos  Anna, Lindström  Amanda, Nordgren Janina, Nyström Antonia, Paulsson Victoria, Rosenberg Johanna, Salminen Anna, Sandholm John, Sjöberg Fredrik, Sjöblom Karl-Axel, Sjögren Tim, Vistbacka Clara, Wuorio Felix.

Kosken lukio
Valmistuneet: Elgfors Eemeli (Koski Tl), Elgfors Teemu (Koski Tl), Hangas Niko (Koski Tl), Heikinoja Annika (Lieto), Hossi Helinä (Ypäjä), Hurri Heidi (Pöytyä), Immonen Julia (Marttila), Immonen Lassi (Marttila), Jolkki Juulia (Koski Tl), Jumppanen Siiri (Loimaa), Juuse Eveliina (Koski Tl), Kanasuo Emilia (Marttila), Kaukonen Mari (Loimaa), Kraappa Marika (Marttila), Laaksonen Simo (Marttila), Laiho Joonas (Ypäjä), Markula Elina (Koski Tl), Mäkilä Johanna (Loimaa), Nieminen Karoliina (Koski Tl), Nikkilä Timi (Marttila), Ojaniemi Rita (Marttila), Oksanen Antero (Koski Tl), Oksanen Martti (Koski Tl), Oras Olivia (Koski Tl), Petranen Jenny (Koski Tl), Pietilä Elmeri (Koski Tl), Portaala Sakari (Marttila), Saksi Sinna (Koski Tl), Salo Niilo (Loimaa), Savolainen Juho (Ypäjä), Simonen Vera (Ypäjä), Sirvidas Jacqueline (Koski Tl), Tamminen Miraliina (Marttila), Toivola Roosa (Ypäjä), Turkki Oona (Ypäjä), Urmas Juho (Marttila), Vihava Melissa (Pöytyä), Vikström, Johan (Loimaa), Witka Johanna (Somero), Yli-Liipola Tuovi (Koski Tl).

Laitilan lukio
Valmistuneet: Aalto Ville-Aleksi, Adolfsson Petra, Arola Essi, Ellisaar Alo, Elo Matilda, Elonen Miro, Haalisto Oliver, Harikkala Valentin, Hämälä Eetu, Jalonen Topi, Juntti Kristoffer, Kronbäck Jenna, Laaksonen Lotta, Lahtonen Siina, Laivo Maria, Leimu Maija, Niemikko Nora, Petain Saku, Rantanen Teea, Reivo Juho, Salo Annabell, Seikola Mariina, Siivonen Ona, Simula Emil, Simula Sofia, Soini Ville, Torikka Oskar, Ujula Emma, Uusitalo Nicklas, Viljanen Salli-Lyydia.

Liedon lukio
Valmistuneet: Aatsinki Samuli, Alppi Saana, Byström Oona, Huttunen Alisa (kaksoistutkinto), Jahandost Soroosh, Jalonen Amanda, Jokinen Konsta, Jokinen Tommi, Jääskeläinen Jenna-Riikka, Kakko Toni, Kemppainen Eemil, Kilpeläinen Erkka, Knuutila Milla, Korpela Niko, Kujansuu Joni, Laine Selina, Laitakari Vilma, Lehtinen Väinö, Leino Heidi, Leppäranta Petri, Lipasti Olga, Liukkonen Joonas, Luoto Laura, Malinen Christian, Manner Tuuli, Manninen Milla, Martti Olli, Marttila Asmo, Mattila Tea, Muukkonen Lassi, Mäkelä Eveliina, Määttä Ella, Nordell Eero, Peltola Otto, Puisto Tuomas, Puukka Mikko, Päiviö Juliana, Raitanen Emilia, Riionheimo Leo, Rinne Jami, Ruuskanen Nella, Salmela Alina, Setälä Emilia, Suikki Taneli, Suontlahti Mika, Tuura Iina, Vaihinen Lassi, Vakkuri Aino.

Luostarivuoren lukio, Turku
Valmistuneet: Aaltonen Hertta, Aavikko Vilja, Andersson Charlotta, Antrela Janina, Bacsó Cristofer, Blomberg Santeri, Blomqvist Åsa, Fonsén Evita, Frantti Meri, Grönroos Otto, Hakkarainen Riina, Hannula Saara, Heinä Eeli, Hurmerinta Rasmus, Hvitfelt Tuomas, Jaakkola Linda, Jaatinen Olli, Jokinen Eetu, Juvonen Rosa, Jämsä Aino, Kaarisalo Siiri, Kagan Kiia, Kaivonen Linda, Kajala Niko, Kangas Iida, Kankaanpää Erno, Kesälä Noora, Ketola Lotta, Kiiski Sem, Kiviranta Oskari, Kokko Olli, Korpinen Lauri, Koski Ossi, Koskinen Emma, Kulonen Mira, Kurikka Erika, Kurki Iina, Kyynäräinen Jaana, Kääriä Johanna, Kökkö Kasperi, Lauerma Aarne, Laupiainen Milla, Leino Jussi, Leivo Jasmin, Lempinen Minna, Lenkkeri Henrik, Lintula Helmi, Mahkonen Maria, Mattila Walter, Maunula Kasper, Miettinen Camilla, Miilunpalo Elina, Moberg Maija, Moulder Lorenz, Mulo Jussi, Mustalahti Olli, Mäkelä Alex, Mäki Alexander, Mäkikalli Leevi, Mäntylä Josefina, Mörönen Panu, Narva Essi, Niukko Anselmi, Nohrström Anna, Nurmela Saarastiina, Nurmi Liisa, Närhi Julia, Ohlis Jenna, Olkkonen Essi, Paasio Kalle, Paganus Miina, Paganus Nelli, Peltonen Minttu, Perko Miro-Petteri, Randelin Silja, Ruska Henrik, Saarinen Karen, Saarni Suvi, Salakoski Sara-Pinja, Salmi Petteri, Salminen Jenna, Salminen Roosa, Salminen Veera, Savolainen Marko, Seeve Elias, Sillanpää Jutta, Sjöblom Anna, Soikkonen Kirsi, Torikka Janna, Tulirinta Noah, Tuominen Kalle, Vahtera Taneli, Vainio Nea, Vasa Lauri, Vihinen Helmi, Virtanen Johannes, Voutilainen Petra, Wahlberg Saara, Wiklund Salla, Wiklund Sini.

Mynämäen lukio
Valmistuneet: Arvela Suvi, Franska Eetu, Haarto Tapio, Haloila Sanni, Harju Elina, Hautio Aino, Hiltunen Sanne, Huukkala Oskari, Isolauri Sofia, Jokila Jeremias, Koivisto Elvira, Kotiranta Vera, Laine Jenna, Laine Sofia, Lang Janne, Lautanala Roosa, Lehtinen Jesper, Lehto Jenni, Leinonen Mikko, Lindström Emma, Loukonen Noora, Luolila Otto, Malinen Tiia-Mari, Matilainen Janina, Mielismäki Joona, Mäkelä Waltteri, Mäki Roosa-Maria, Mäkilä Milja, Niemi Riku, Nieminen Pyry, Pankkio Katri, Pietilä Tino, Puustinen Eero-Heikki, Pyhäranta Oskar, Raunio Verna, Rehnbäck Atte, Rekola Noora, Saari Anna-Mari, Saari Seelim, Saarinen Anniina, Saarinen Salla, Sillanpää Sofi-Ella, Talla Kerttukaisa, Talola Iida, Tuijula Linda, Vanhanen Roope, Virtanen Nina, Vuotila Oskari.

Naantalin lukio
Valmistuneet: Aarnio Oona, Antas Mikael, Anttila Ella, Arasola Mariia, Arola Roope, Arvonen Eerik, Blomroos Emilia, Bohm Pihla, Chuangsamrong Waraphon, Haavisto Ilpo, Haavisto Jasmin, Hanhinen Santeri, Harkka Janne, Hautala Valtteri, Hedman Rita, Heinonen Henri, Heinonen Joona, Hellman Henri, Hemmi Tuomas, Hildén Otto, Honkala Julius, Hänninen Iida, Jaakkola Aliisa, Jaskari Laura, Juusela Erkka, Juvonen Ida, Kallio Matias, Kansonen Anni, Karila Mikaela, Kaunela Anni, Kautto Joonas, Kiiski Peppi, Kivikoski Iina, Klang Siiri, Koivisto Anton, Koivisto Mirka, Korpela Santeri, Kuokkanen Elisa, Kurronen Jesper, Kuusinen Fanni, Laakamaa Mona, Laakso Amanda, Lahti Elisa, Lahti Ville, Lahtinen Ronja, Laine Antti, Laine Leo, Laine Mari, Lampinen Niko, Lehti Teemu, Lehtonen Emma, Lehtonen Joel, Leppiniemi Antti, Leppänen Elina, Lindström Jenni, Liukkonen Petra, Manner Milko, Markkula Riina, Matilainen Leevi, Mikkonen Samuli, Muurama Veera, Mäkinen Eetu, Mäkipere Katriina, Määttä Venla, Nieminen Tuomas, Nygård Juho, Nylund Jasmin, Ojala Peetu, Oksanen Ilari, Paalanen Topias, Paattilammi Matias, Pahikkala Matilda, Palmunen Jatta, Peiponen Iku, Pirkola Nelli, Pohjonen Vera, Pulkkinen Sofia, Pärnistö Tomi, Raittila Joonas, Rakeva Noora, Rantala Sofia, Rautasalo Santeri, Rekola Eva, Riikonen Milla, Rokama Emmi, Rumpunen Nea, Saarinen Justiina, Salminen Roope, Salo Fanny, Salonen Mimmi, Salonen Rosa, Santamäki Väinö, Sariola Titta, Savila Santeri, Savolainen Vilma, Siekkinen Ville, Siirtola Saara, Silanterä Kirsi, Sirola Micaela, Sorvari Kristiina, Sunnarborg Alex, Sunnarborg Fanny, Sykkö Susanna, Tammento Siru, Teijula Markus, Tervakangas Maria, Tuominen Linnea, Uitto Jaakko, Vainio Julius, Virtanen Niklas, Vuorinen Maria, Waltari Meri-Tuuli, Ylönen Adalmiina.

Novida lukio, Loimaa
Valmistuneet: Ahlqvist Laura, Boström Tara, Eskelinen Salla-Maria, Haapanen Tomi, Harteela Salla, Heinonen Julia, Jalo Antti, Juhasz Maria, Juurenheimo Jessi, Jäppinen Jenna, Järvi Roope, Järvinen Anna-Liisa, Kairus Reetta, Kalsi Jenna, Kangasperko Kaisa, Kankare Juho, Karanko Inka-Julia, Kaskiluoto Antti, Kaunisto Oskari, Kupila Vanamo, Laakso Heini, Lehto Miko, Lindholm Salla, Mäenpää Salla, Mäkelä Aleksi, Mäkelä Katja, Mäkelä Peppi, Mäki-Mantila Kaisa, Mäkilä Juuso, Mäkinen Eve, Nieminen Aleksi, Nyberg Marika, Nyman Camilla, Onnela Matilda, Onnela Suvi, Perho Johannes, Pietilä Lauri, Pohjanoksa Joni, Prusila Kasperi, Prusila Niko, Puolimatka Iita, Rantomaa Ossi, Rautiainen Tessa, Ristimäki Jalmari, Saari Paavali, Saastamoinen Aapo, Sahla Mikael, Sairanen Anton, Salo Jani, Seppälä Konsta, Strander Kalle, Sulonen Leevi, Sundberg Sofia, Tamminen Taneli, Tapola Anna, Tevasaari Veera, Tolvanen Sole-Riina, Tuominen Pihla, Tuomola Katri, Turkumäki Anitra, Tähkiö Aino, Uusitalo Tessa, Vanha-Perttula Kaisa, Varjamo Aava, Ylikännö Anni. (Lisäksi neljällä kokelaalla on mahdollisuus valmistua ylioppilaaksi, jos he saavat opintonsa valmiiksi lukuvuoden päättymiseen mennessä.)

Novida, Lounais-Suomen ammattiopisto 
Valmistuneet, kaksoistutkinto: Jokinen Mikko, Rapo Eetu, Rivasto Rasmus, Vainikainen Joel.

Nousiaisten lukio
Valmistuneet: Aaltonen Johanna, Ahde Peppi, Ajosenpää Iina, Almio Anton, Annevirta Jonne, Antola Amanda, Antola Anni, Fagerström Valtteri, Finnilä Vili, Heilimö Eevi, Heininen Susanna, Heinonen Aku, Hellman Mira, Henttula Matias, Jussila Hemmo, Karesto Linda, Kirjavainen Oskari, Kirjavainen Sanni, Kuikko Emilia, Kuivala Saara, Kuusela Sonja, Laakso Mirka, Laaksonen Patrick, Laurén Camilla, Lehtonen Jere, Lehtovaara Vili, Leivo Anna, Lipponen Karoliina, Lounasaari Anna, Lönnroth Miko, Maanpää Tuomas, Marjamaa Julius, Miettinen Wilma, Niemelä Siiri, Nieminen Milja, Noopila Juho, Nurmi Tuisku, Nyberg Valtteri, Pirinen Essi, Raimoranta Riina, Ruoho Emilia, Sainio Sofia, Salin Suvi, Seppä Roni, Sopola Jenni, Suominen Anniina, Takkinen Noora, Tammisto Sofia, Tarvola Valtteri, Valtanen Ronja, Vironmäki Jenni, Virtanen Emilia, Virtanen Eveliina, Walve Johanna, Ylijoki Minna.

Paimion lukio
Valmistuneet: Aamurusko Ville, Ahonen Sofia, Heinonen Elli, Hooker Jorge, Hurme Emma, Hurskainen Maria, Hölsö Vilma, Jussinmäki Matti, Kaarlela Olivia, Kavander Justiina, Kemppinen Iida-Olivia, Kilpi Janica, Koivunen Joonas, Korppi Eero, Kortesoja Paula, Koski Santeri, Lautiainen Niilo, Liipola Liisa, Lindström Jasmin, Lipponen Ida, Louhola Jami, Lundstedt Hannes, Luostarinen Nea, Mäkelä Olivia, Mäkitalo Markus, Mäntysalo Joona, Nieminen Inkeri, Niskanen Henrik, Oksanen Jenna, Paakkanen Annika, Parkkunen Fia, Partanen Eetu, Pietilä Jesper, Pihlajamäki Riku, Piipponen Noora, Raitis Aino, Ristilä Eemil, Saarinen Roosa, Saariokari Severi, Santa Tuomas, Saunamäki Anni, Sinivaara Vilma, Sipilä Heidi, Sormunen Ida, Stigell Eveliina, Suominen Valtteri, Varho Niko-Petteri, Vuorela Emilia, Yöntilä Aleksandra.

Paraisten lukio
Valmistuneet: Ahlgren Johan, Flinkman Joona, Flinkman Matias, Hakula Anton, Huuskonen Matilda, Hytönen Ella, Keihäs Niko, Laine Nea, Liewendahl Daniela, Lindberg Thomas, Niiranen Joanna, Nummenmaa Riku, Ovaskainen Lauri, Rantanen Ilona, Rasikannas Jenni, Salminen Teemu, Suominen Marika, Tiistola Lisa, Vesterlund Topias, Vähäkangas Tuomas, Wallin Oliwia.

Pargas svenska gymnasium
Valmistuneet: Ahlbäck Ellen, Alexandersson Amanda, Arén Conny, Axo Cedric, Barkar Jakob, Bergman Kent, Brofelt Hanna (kaksoistutkinto), Bäcklund Oliwia, Drugg Victoria, Ekholm Miranda, Engren Robin, Engström Fanny, Eriksson Sara, Fröjdö Linus, Granström Martin, Gröning Alexander, Gustafsson Tekla, Hagström Anni, Heinonen Oskar, Henrichson Julia, Hermansson Axel, Holmén Casper, Jakobsson Sophie, Jalonen Jere (kaksoistutkinto), Johansson Nette, Juslin Tyra, Kjellman Rebecka, Kortteinen Jan-Erik, Laaksonen Julia, Lagerroos Jonas, Lehmuskoski Laura, Lemberg Erika, Lindström Annika, Lyne Marcus, Mattsson Ingrid (kaksoistutkinto), Mäki Max, Nilsson Rasmus, Nyholm Krister, Penger Rikhard, Pyy Elin, Ruokolahti Walter, Sandberg Alex, Schantz von Ida, Sirén Valter, Sjöberg Mira, Sundell William, Sundholm Tobias, Sundqvist Rasmus, Tunturi Joel (kaksoistutkinto), Ulfdtedt Fredrik (kaksoistutkinto), Vanne Wilma, Westerlund Jonathan, Wiklén Jennifer, Wilson Axel, Wilson Lina, Wulff Ida, Ylitalo Max, Öhman Max.

Perniön lukio
Valmistuneet: Arell Joni, Aurelma Niko, Engblom Sara, Erjala Tuukka, Flink Jonna, Hellberg Nelli, Hillgèn Miska, Isaksson Nea, Kaljonen Vilma, Kemilä Karoliina, Keurulainen Julia, Kipinoinen Olli, Laiho Oskari, Laine Julia, Leikkonen Lauri, Liias Aleksi, Liias Otto, Majuri Sofia, Nikkanen Neea, Poso Akseli, Rintanen Martta, Virtanen Laura, Zeqiri Shqipdone.

Puolalanmäen lukio
Valmistuneet: Abrahamsson Patricia, Ahsanullah Rahim, Alho Senni, Anttila Tilda, Arvilommi Lotta, Casagrande Clarissa, Chassebi Noor, Ekman Lukas, Elomaa Saga, Euro Alvar, Forsman Kaarlo, Förbom Wisa, Grönberg Karolina, Haikonen Paula, Haimi Riikka, Hakala Sofia, Hallanheimo Piia, Halsvaha Iiris, Hazrati Kian, Heikkilä Niilo, Heinonen Emma, Heinonen Lari, Henriksson Iida, Hietanen Anni, Hietanen Jalmari, Hiironen Matilda, Hiironen Ronja, Hokkanen Maija, Hongisto Essi, Honkala Aaro, Huhtanen Jenna, Hurula Enni, Hyttinen Liina, Hyvärinen Nelli, Ijäs Anna-Kaisa, Ikävalko Marko, Isomäki Valtteri, Jakupovic Riad, Jalas Aino, Jalava Pekka, Jalonen Aarni, Jaspi Taina, Juvonen Anna, Kaljonen Atte, Kalliokoski Julius, Kankaanpää Katariina, Kantola Maija, Keskinen Henri, Kohonen Inka, Koivisto Ilona, Kolehmainen Henrik, Koskinen Ida, Kukkonen Annarosa, Kunnola Aino, Kuortti Riina, Kuusela Kati, Kähkönen Inka, Kähkönen Olga, Kärki Meri, Laakso Aleksi Mikael Adrian, Laakso Aleksi Petri Aukusti, Lahtinen Ville, Laihia Mirja, Laurikko Kastanja, Linkoranta Kaisla, Lipsanen Lotta, Lipsanen Netta, Liu Janne, Lundell Jani, Lundén Lilja, Luukkainen Vertti, Mansikka Aarne, Marenkov Juri, Mellanen Anna-Mikaela, Meltsas Helmi, Meriläinen Markus, Mikkola Kalle, Mustamäki Alisa, Mäntynen Sorja, Mökkönen Tuukka, Nieminen Janissa, Nikkilä Nikolai, Nolvi Kerttu, Numminen Janina, Nurmi Amanda, Oikarinen Oona, Paavilainen Emmi, Pakarinen Karita, Palmujoki Loviisa, Palonen Julia, Pasanen Lassi, Peltola Pauliina, Peltonen Antti, Piispanen Juho, Pitkänen Aleksi, Pitkäranta Juho, Polo Kareem, Pulkkinen Leo, Raitanen Paula, Rajala Pinja, Raninen Hellin, Rauhala Melina, Reinilä Essi, Roozbehan Maria, Ruohonen Kauri, Rytkönen Karoliina, Saarinen Siiri, Saarinen Sofia, Saarni Julia, Salmi Iina, Salonen Elisa, Saltychev Katerina, Santikko Miika, Seppä-Lassila Maiju, Seppälä Anni, Seppälä Roope, Similä Milla, Sippel Erkki, Stam Ria-Maria, Suksi Vilhelm, Suojärvi Julia, Sälö Leni, Särkkä Veera, Teide Heini, Tervonen Pinja, Timgren Annika, Tuohimaa Tino, Tyni Jonna, Tähti Johanna, Uitto Ella, Urho Helen, Utriainen Noora, Vasara Heikki, Vuorela Veera-Kaisa, Vuorinen Pihla, Wahlroos Olivia, Yliluoma Elina, Yliluoma Roosa, Yli-Urpo Simeoni, Ääri Vilma.

Raision lukio
Valmistuneet: Andersson Joona, Blom Milanda, Blomberg Sanni, Fredriksson Hannele, Girs Otto, Haarala Riina (kaksoistutkinto), Hakkarainen Elisa, Hansen Lasse, Harju Aleksi (kaksoistutkinto), Harju Jenni (kaksoistutkinto), Helander Rasmus, Helin Johanna, Hentula Roni, Hokkanen Eetu, Hommy Antwan, Hukka Aili, Hukka Satu, Hyvönen Suvi, Hänninen Elisa, Jalo Jesse, Jalonen Eevi (kaksoistutkinto), Jokinen Henna-Miia (kaksoistutkinto), Juntunen Miikka, Jussila Karoliina, Jutila Maija, Järvensivu Joel, Kallio Samu, Kangas Aleksi, Kanninen Valtteri, Karlsson Matias, Karru Meri, Karru Suvi, Karupovic Miranda, Kaski Lauri (kaksoistutkinto), Katila Joni (kaksoistutkinto), Katto Mariella, Keskitalo Matias, Kiljunen Lasse, Kivilä Tiia, Kivinen Elsi, Klang Ellen, Koivisto Julia, Koppanen Matias, Koskela Nea, Kosunen Samuli, Kujanen Nico, Kulo Roosa, Kunttu Julia, Laaksonen Juuso, Lahdenperä Sara (kaksoistutkinto), Lahtela Roosa, Laiho Nemo, Laine Eetu, Laine Isabel, Lakka Jenna (kaksoistutkinto), Lehikoinen Janita, Lehtiö Teemu, Lehtonen Nelli, Leppänen Jenni, Leppänen Lauri, Lindgren Amanda, Lintunen Sakarias, Lohva Erika, Luukkonen Ilona, Lähteenmäki Miro, Lähteenmäki Pauli, Mannerjärvi Tommi, Marttila Jaakko, Mattila Heidi, Mattila Mandi, Meri Markus, Merisaari Jonna, Multanen Hilma, Muuse Sumaya, Mäenranta Manu, Mäkelä Henna, Mäkinen Milla, Nerg Juho, Nevalainen Anna, Nevalainen Ida, Niemi Matias, Nohrström Lotta, Norvasuo Matias, Nummela Lotta, Nuutinen Netta, Olsbom Iris, Paananen Kalle, Pennanen Janina, Pinomäki Jerri, Poikkeus Onni, Pousar Sofia, Rakkolainen Amanda, Ranta Nea, Rantakokko Elias, Rantanen Iina-Maria, Rantanen Siru, Rausio Roosa, Repo Lauri, Rimpi Meeri, Rinne Ruusa, Runola Riikka, Saalinki Lucas, Salminen Jan, Salokangas Akusti, Salonen Olli (kaksoistutkinto), Samsten Lotta, Santalahti Pauliina (kaksoistutkinto), Saviranta Reetta, Schrey Essi, Seespuro Samuel, Sjöblom Teemu (kaksoistutkinto), Suominen Karoliina, Svennevig Camilla, Taipale Tarmo, Talonen Janetta, Talvi Stina, Tamminen Tiia (kaksoistutkinto), Tammisuo Mila, Tiermas Aada, Toivonen Tia-Emilia, Tunturi Veera, Tuominen Tiia, Uitto Antti (kaksoistutkinto), Uusipaikka Ilkka, Uusitalo Sani, Vainio-Ketola Elmeri, Vapola Roosa, Virtanen Daniel, Virtanen Mikael, Vuorinen Esko, Vuorinen Noora, Vähä-Eskeli Kalle, Wirkkala Valtteri.

Rauman Lyseon lukio
Valmistuneet: Aalto Helmi, Aalto Jani-Oskari, Aaltonen Wilma, Aarnio Kristiina, Aava Olli, Ahlqvist Oona, Ahokannas Veera, Alamäki Iida, Ala-Uotila Niko, Annila Veikka, Anttila Aleksanteri,Aro-Heinilä Ville, Arvinen Sanna, Asumalahti Aino, Bakker Laura, De Meulder Mauri, Eerola Miia, Ellmén Emma, Elo Olga, Elsilä Aaro, Erama Pihla, Eriksson Vilho, Fagerlund Tommi, Forsman Anniina, Frangén Linnea, Haakana Eemeli, Haanpää Joona, Haanpää Saara-Maria, Haapala Petri, Haaponiemi Netta, Haikonen Eino, Hallikainen Joonas, Halonen Rolle, Hareja Joonas, Hareja Oskari, Hiltunen Ville, Hirsimäki Emma, Holmström Jens, Hovinen Johannes, Häyrinen Eetu, Isotupa Anna, Jalkanen Jenna, Javio Santeri, Justén Emma, Jyräkoski Lotta, Kaistakari Hermanni, Kajokallio Kristian, Kanervo Henna, Kapsoritakis Stefanos, Kari Nana, Kari Samuel, Karmisto Sonja, Karta Mikko, Karvinen Leo, Kaseva Joakim, Kaskinen Jessica, Katila Lotta, Kauppinen Risto, Kemppinen Eero, Keränen Julia, Ketola Jussi, Kiuru Fanni, Klemetti Heini-Katariina, Koivisto Tobias, Koivula Ninna, Koivusalo Meri, Korpi Petteri, Korteniemi Katariina, Koski Joonas, Koski Nea, Koskinen Johanna, Koskinen Viola, Kuokkanen Siiri, Kurki Olli, Kurtakko Kalle, Kuusela Krista, Kyllönen Laura, Laakso Oona, Laihonen Juho, Laitila Oona, Lamminen Elli, Lamminen Janette, Laukola Minja, Laurila Sami, Lehmuskallio Juhani, Lehtinen Emma, Leino Valtteri, Leppälä Onni, Levonen Jemmi, Liesniemi Emma, Luosma Luukas, Lähdemäki Julia, Lähdeniemi Kerttu, Lähteenmäki Emilia, Markkula Kalle, Marttila Katariina, Meriö Henrietta, Mikkola Jasu, Mikkonen Kerttu, Mustonen Arttu, Myller Oona, Mäki-Manner Martta, Mäntynen Juulia, Nakola Heini, Niemi Venla, Nieminen Maija, Nieminen Petra, Nordman Lauri, Nurmela Jonni, Nurmi Antti, Nurmi Teemu, Nurmi Tuulia, Nurminen Ona, Nurminen Säde, Ojala Eero, Ollikainen Peetu, Pajarinen Konsta, Pauniaho Helmi, Pelamo Meri-Tuuli, Pietilä Fanny, Pruukka Markus, Pulkkinen Iina, Ranne Enni, Rantanen Roope, Rapala Marjaana, Rautiainen Aleksi, Reitama Vivianne, Rinne Julia, Rintanen Topi, Roos Hilla, Ruohonen Elli-Sofia, Ruusunen Pyry, Räinä Maarit, Saarela Samuli, Saarelainen Antti, Sahlberg Samuel, Salminen Essi, Salminen Fanni, Salminen Niko, Salo Severi, Salonen Jesse, Salonen Valtteri, Salovaara Iida-Maija, Sarre Kata, Savolainen Rasmus, Seikkula Veera, Seimelä Santeri, Siivonen Tuuli, Sinisalo Saana, Skinnarla Minja, Sosala Camilla, Suistio Santeri, Suokas Urho, Suominen Jesse, Suominen Peppi, Suominen Terhikki, Suominen Valtteri, Suominen Veera, Suursoho Maija-Leena, Suvala Satu, Suvanto Heidi, Tattari Roosa, Temonen Saara, Tikkanen Sanna, Toivonen Esko, Toivonen Juulia, Toivonen Riku, Tompuri Markus, Tuokko Vili, Tuominen Lotta, Tytärniemi Jonne, Törhönen Ilona, Vaikkinen Juuso, Valtanen Venla, Varjo Jesper, Varjo Taru, Vartila Noora, Viheroja Elsa, Viljanen Janina, Viljanen Minka, Virtanen Anni, Virtanen Emmi, Virtanen Tiia-Maria, Virtanen Timo, Vuorela Hanna, Välimäki Essi, Vänttinen Aleksi, Vänttinen Taru, Wallenius Niklas, Wallenius Venla, Waltari Erika, Westerlund-Salthella Laura, Yli-Laurila Aleksi.

Salon lukio
Valmistuneet: Aaltonen Lauri, Aaltonen Marja, Aarnio Kaisa, Aarnio Oskari, Ahlqvist Pauliina, Ahlqvist Sonja, Ahonen Oona, Alanko Essi, Ali Mohammad, Andreeva Daria, Aronoja Joose, Blomqvist Olavi, Elo Jesse, Eriksson Venla, Haavisto Annika, Halava Laura, Halla Simo, Heikkilä Verna-Maria, Heino Alisa, Helminen Tea, Hietanen Mika, Hirvonen Riku, Huhtala Oskari, Häkkilä Hilla, Ikonen Teemu, Ilola Henrik, Inkinen Antti, Isokääntä Nelli, Jaatinen Saara, Jokela Julia, Juuti Emma, Juva Jonna, Järvenmäki Anni, Järvinen Joona-Samuli, Järvinen Sara, Kakko Oskari, Kallio Kia, Kallio Sina, Kalso Vilma, Kaltiomaa Saara, Kankare Niko, Karjalainen Artturi, Kaukiainen Anna, Kauppinen Demi, Keskevaari Anna, Killström Marianne, Kivelä Mimosa, Kivi Juliaana, Kivikoski Thomas, Kivimäki Katja, Kivirinne Tuomas, Koivisto Markus, Koivula Sara, Koivunen Topi, Koli Elina, Kõllamägi Elise, Koskinen Robert, Kreen Kevin, Kuisma Markus, Kurjessuo Laura, Kåla Patrick, Kärkkäinen Leena, Laaksonen Arttu, Laine Marika, Lallukka Anniina, Lehmussaari Olli, Lehto Eino, Lehto Elias, Lehtonen Jaakko, Lehtonen Joel, Leikkonen Hannes, Leino Joonas, Leino Mauri, Leinonen Oona, Lindström Milla, Ljufström Anniina, Lotsari Petra-Maria, Luusalo Leevi, Länsilinna Sanna, Makkonen Henri, Martikainen Joonas, Mehtonen Reetta, Miettinen Mikko, Moilanen Teemu, Mustonen Milla, Myllyrinne Arttu, Mynttinen Oona, Mäkinen Josefiina, Mäkipää Sofia, Männistö Aleksi, Nevalainen Sani, Niemelä Laura, Niemi Anna-Sofia, Niemi Iida, Nieminen Emilia, Nieminen Jani, Nikander Lotta, Nissinen Oona, Nummelin Miia, Nurmand Anethe, Nurmi Aino, Nurmi Leevi, Nygård Matias, Nykänen Väinö, Nyyssönen Sara, Näreharju Arttu, Ockenström Aleksandra, Ojala Artturi, Ojanen Noora, Ojanperä Oona, Paasonen Eeli, Paikkari Hanna, Palokankare Sanni, Peltola Arttu, Peltomaa Alexey, Peltonen Meri, Peltokorpi Henna, Perho Noora, Peuraniemi Oona, Pitkänen Iida, Pohjansalo Wille, Pyykkö Nina, Pyyppönen Alina, Pyörre Eero, Raassina Nuutti, Raitanen Toni, Rantanen Erica, Rantanen Katariina, Ranta-Ojala Reetta, Ratamo Ilari, Raudsepp Robin, Raussi Patrik, Reiman Noora, Reunanen Joonatan, Rontu Nella, Routio Elia, Ruissalo Juulianna, Ruuskanen Janna, Rämö Nadja, Saari Rasmus, Saariluoma Lotta, Saarinen Emma, Saarinen Tuomas, Salakari Valtteri, Sallinen Aino, Salmi Julia, Salo Matias, Sarajärvi Sanna, Saukkonen Elmo, Seppä Jenna, Sihvonen Nora, Silenius Petro, Sinervo Saara, Sirkiä Frida, Spännäri Nelli, Stara Julianna, Strömberg Laura, Sulin Ilmari, Tahila Jenna, Tamminen Aapeli, Tasholli Bleron, Teulahti Otso, Tiikko Juho, Tikkinen Pinja, Toivonen Elsa, Toivonen Laura, Tuohino Taru, Tuominen Toni, Tyynelä Sara, Töyry Aleksi, Vastamäki Vilma, Vatola Verneri, Vikstedt Amanda, Viman Annina, Virta Fanny, Virtanen Miro, Virtanen Viliina, Virtanen Visa, Vuori Emilia, Vuorio Elsi, Välikangas Niklas, Väätäinen Roosa.
Kaksi ylioppilasta ei halua nimeään julkisuuteen.

Salon lukion aikuislinja
Valmistuneet: Hovi Anton, Hukka Sakari, Hupponen Krister, Laakso Joonas, Nurmi Marika, Perho Niko, Syrjälä Anja, Waris Kimmo.
Kaksi ylioppilasta ei halua nimeään julkisuuteen.

Someron lukio
Valmistuneet: Ahlström Amanda, Erelä Onni, Grönholm Remi, Halttunen Milla, Heiskanen Essi, Helmi Juuso, Jaatinen Pyry, Jyrä Sakari, Kaivonen Ripsa, Kankare Aaro, Kankare Ilmari, Kasvinen Katariina, Kaurala Reetta, Kautiainen Evelina, Klemola Harri, Kujanpää Anna, Lahdelma Siiri, Laine Arttu, Leppä Kaisa, Lindberg Noora, Lindeman Roope, Lyytikkä Saila, Lyytikäinen Klaudia, Mattila Roosa, Mäenranta Jasmiina, Mäntymaa Samuel, Norrby Jani, Nummila Ville, Nurminen Kalle, Oksanen Julia, Palander Ilari, Pirttilahti Emma, Purola Jutta, Ryhtä Juho, Sirro Janika, Siviranta Vilma, Stenberg Werner, Tamminen Emilia, Teerisalo Aleksi, Tolvi Oskari, Uusitalo Jonna, Vahtera Santtu, Varjus Olivia, Viitanen Jasna, Virtanen Lauri, Vuorela Miikka.

Suomen Kristillinen Yhteiskoulu, Piikkiö
Valmistuneet: Heikkilä Mikaela (Turku), Helminen Emilia (Nummela), Katajamäki Elina (Piikkiö), Kivenmäki Olivia (aikuislukio, Pori), Laihonen Oliveri (Piikkiö), Lammi Leo (Tampere), Sagulin Veera (Kivijärvi), Tanttari Sonja (Piikkiö), Tonteri Reetta (Villähde), Ylisirniö Jenni (Liperi).

Säkylän seudun lukio
Valmistuneet: Anttila Anton, Eskola Marianne, Eskola Oskari, Hakala Jonni, Huhtala Linda (Pöytyä), Jaspa Salla, Koskinen Noora, Kukonlehto Joonas, Kulmala Noora (Pöytyä), Laaksonen Maria, Laine Veikka, Minkkinen Oskari, Mäkinen Joni, Mäntyranta Oskari, Nurmi Katja, Ojala Vilma, Pohjanpalo Elina (Pöytyä), Pohjanpalo Emmi (Pöytyä), Puhilas Jani (Eura), Rantala Aaro, Rosendahl Erin, Saarisalo Kristian (Eura), Salmi Sallamari, Santala Maria, Seppälä Kerttu, Thessler Fiina, Väre Henrik.

Turun iltalukio
Valmistuneet: Aaltonen Aila, Aaltonen Jenna (kaksoistutkinto), Aaltonen Sonja (kaksoistutkinto), Aarnio Atte, Ahokas Ina, Ainasoja Veera (kaksoistutkinto), Alin Joonatan, Anttalainen Roope (kaksoistutkinto), Arte Jasmin (kaksoistutkinto), Carpelan Oliver (kaksoistutkinto), Cederkvist Michelle (kaksoistutkinto), Eskola Tino (kaksoistutkinto), Eskonniemi Miia (kaksoistutkinto), Fagerlund Oscar (kaksoistutkinto), Granqvist Otto, Haapamäki Tiina (kaksoistutkinto), Haataja Sini-Tuulia (kaksoistutkinto), Hallikainen Aada (kaksoistutkinto), Halonen Jonne, Hartikainen Inkeri (kaksoistutkinto), Heikkinen Ville (kaksoistutkinto), Heikonen Lassi (kaksoistutkinto), Helander Tomas, Heljander Henri (kaksoistutkinto), Helola Tiina (kaksoistutkinto), Herttolin Niko Valtteri (kaksoistutkinto), Hiittola Kalle (kaksoistutkinto), Hurula Aleksi (kaksoistutkinto), Huttunen Jasmin (kaksoistutkinto), Huunonen Sanni (kaksoistutkinto), Jokinen Nea (kaksoistutkinto), Jumisko Jesper (kaksoistutkinto), Kantoluoto Juho (kaksoistutkinto), Karlsson Peppi (kaksoistutkinto), Karppinen Tuomas, Kastemaa Hilma (kaksoistutkinto), Keihäs Christian, Keränen Vilja (kaksoistutkinto), Kilpinen Jenni (kaksoistutkinto), Kivinen Sanni (kaksoistutkinto), Koivisto Vera (kaksoistutkinto), Koivula Tomi (kaksoistutkinto), Koivunen Jeremias (kaksoistutkinto), Koivurinta Carla (kaksoistutkinto), Kolu Kia (kaksoistutkinto), Koski Jouni, Kumanto Artturi (kaksoistutkinto), Kyyriäinen Camilla (kaksoistutkinto), Laaksonen Jake (kaksoistutkinto), Laihinen Mira (kaksoistutkinto), Laiho-Lehto Marja-Leena, Laine Laura (kaksoistutkinto), Laine Sami (kaksoistutkinto), Laitinen Veikko (kaksoistutkinto), Lampinen Nea Olivia (kaksoistutkinto), Latonen Joakim (kaksoistutkinto), Lehtonen Essi (kaksoistutkinto), Lehtovaara Maija (kaksoistutkinto), Leino Oskari (kaksoistutkinto), Leinonen Emilia (kaksoistutkinto), Leppäniemi Riku (kaksoistutkinto), Lieskivi Lari (kaksoistutkinto), Liinanotko Lauri (kaksoistutkinto), Lindroos Jessina, Lindström Teemu (kaksoistutkinto), Linnossuo Voltteri, Lithonius Frans (kaksoistutkinto), Lähteenmäki Tomi, Marjamäki Patrik (kaksoistutkinto), Martti Oona (kaksoistutkinto), Metsistö Aino (kaksoistutkinto), Mingsupphakun Aphiwan, Moilanen Mikael (kaksoistutkinto), Mumic Azra, Niemi Timna (kaksoistutkinto), Nieminen Rauno, Norima Didi, Novikov Reino, Nummela Saana (kaksoistutkinto), Nygren Benjamin (kaksoistutkinto), Paavola Katariina (kaksoistutkinto), Pajunen Oskari (kaksoistutkinto), Palonen Sofia (kaksoistutkinto), Parkhomenko Anastasia, Partala Kia (kaksoistutkinto), Pekkonen Kerry (kaksoistutkinto), Peräkylä Anni (kaksoistutkinto), Ranki Jenni, Rantala Jaakko (kaksoistutkinto), Rantanen Jenna (kaksoistutkinto), Rautiainen Laura (kaksoistutkinto), Rautio Alina, Reuna Ville (kaksoistutkinto), Romo Alex (kaksoistutkinto), Ronkainen Roosa (kaksoistutkinto), Rostedt Jerome (kaksoistutkinto), Runsten Markus, Ruohomäki Jarno (kaksoistutkinto), Räsänen Viivi (kaksoistutkinto), Sairanen Oskari (kaksoistutkinto), Schrey Elena (kaksoistutkinto), Selonen Tomi, Simonen Miro, Sirén Oskar (kaksoistutkinto), Sjöroos Henna, Suojanen Saara (kaksoistutkinto), Söderström Alex (kaksoistutkinto), Tauriainen Reetta (kaksoistutkinto), Tirkkonen Heli, Tuominen Tomi (kaksoistutkinto), Tuomisto Tino, Törnroos Lotta (kaksoistutkinto), Vainio Ville, Vaitinen Vesa, Vasiaginas Lauri, Vehmanen Janita (kaksoistutkinto), Vidjeskog Rasmus, Viitala Vilma (kaksoistutkinto), Virta Petteri (kaksoistutkinto), Vuorinen Joni, Äijälä Eveliina (kaksoistutkinto).

Turun klassillinen lukio
Valmistuneet: Aakula Verneri, Aaltonen Fanny, Abdelamir Amir, Abdullahi Salma, Aden Ibrahim, Ahmadi Zahra, Aro Ia, Arola Kanerva, Aunio Roosa, Avenius Ada, Caselius Anni, Dahlqvist Ronja, Elomaa Alina, Elomaa Johanna, Elonen Milja, Engblom Markus, Ermala Helvi, Etokari Ida, Frantti Rosaliina, Goryshina Sofia, Granlund Johan, Hakala Leena, Halminen Eerika, Harjamäki Unna, Hassel Miika, Heikonen Meiju, Heimo Saara, Henttonen Enni, Hietalahti Riku, Holopainen Santeri, Hummelin Essi, Huovinen Saara, Hurme Miina-Maria, Huttunen Arttu, Inkinen Aleksandra, Itkonen Vilma, Jaara Siri, Jokinen Jutta, Jokinen Rosanna, Jokinen Silja, Jukakoski Emma, Juntunen Isa, Järvinen Annalotta, Järvinen Emmi, Jätinvuori Evelina, Kallio Lalli, Kanervavuori Aija, Karlsson Katriina, Karppinen Annoora, Kauppinen Neo, Keiramo Ronja, Kelloniemi Neea, Kirpu Kristina, Kirstilä Ida, Kivinen Teemu, Koittola Aapo, Kolu Olivia, Komulainen Minerva, Korhonen Vili, Korpela Cecilia, Korte Helena, Koski Aino, Kriikkula Lassi, Kuikka Elsa, Kuokkanen Miko, Kuutniemi Joni, Kyllönen Jenni Jasmin, Laaksonen Emma, Laaksonen Sanni, Laaksonen Taika, Laaksonen Veera, Laasi Fia, Lagerström Riina, Laine Susanna, Laine Tea, Laitakari Anniina, Larva Suvi, Laukasto Lenni, Leberl Clarissa, Lehto Heli, Lehtonen Ida, Lehtonen Sasu, Leinonen Ville, Leivonen Patrik, Lepistö Niko, Lindholm Emma, Linnossuo Valpuri, Lukander Netta, Lumme Maija, Lundberg Nea, Luukkonen Sofia, Lövgren Kalle, Machado de Lima Paulo, Majuri Amanda, Malmivaara Laura, Martti Salla, Mattila Melina, Menna Kristiina, Mikkilä Rose, Mikkola Eeva, Mokka Mimi, Musse Musse, Mustonen Emil, Mäki Elsa, Mäkipää Janka, Nemlander Nico, Nera Ilmari, Nielikäinen Oona, Niemi Suvi, Nikula Heidi, Niskala Samu, Nummila Camilla, Nurmela Simoeemil, Nurmi Anna, Nuutinen Henry, Nyrhilä Maria, Närvänen Paula, Ojaranta Juho, Oksala Anna, Oksanen Aliisa, Pahlberg Jarna, Palsila Daniel, Pasanen Henna, Paukku Vilhelmiina, Peitilä Vanessa, Pelttari Taru-Inka, Pitkänen Oliver, Pukki Simo, Pyytövaara Jonathan, Rajander Henna, Rantala Joonatan, Rantalainen Emmi, Rantanen Laura, Rattuli Sonja, Renko Matilda, Ruohomäki Suvi, Räisänen Jenna, Salonen Anniina, Salonen Maiju, Saurén Mona, Sheikh Abdi Abdulkadir Abdulahi, Shirdel Marzi, Siafos Alexandros, Siekkinen Sini, Siimes Meri, Sirén Jenny, Sjöberg Aino, Sjöblom Saana, Sjöroos Sanni, Stauffer Ronja, Sturiale Leandro, Suomi Maria, Takala Joonas, Talja Anniina, Tammi Matilda, Tamminen Katariina, Tenho Sofia, Toivonen Laura, Toivonen Valtteri, Tran Quynh, Tuominen Susanna, Tuulos Simo, Uusikangas Anissa, Vainio Riina, Vaissalo Saana, Varjo Sofia, Varjo Viivi, Vihervuori Nora, Viitanen Eevi, Virtanen Elli, Virtanen Laura, Virtanen Nuutti, Väkeväinen Jessica, Waltari Rakel, Warsame Abdullahi, Wiklund Laura, Ylinen Hanna, Ylinen Janina, Yusuf Ayan, Öhman Heidi.

Turun Lyseon lukio
Valmistuneet: Aaltonen Anniina, Aho Onni, Ala-Nissilä Samuli, Boucht Maria, Brander Petra, Engblom Sonja, Haarre Pauliina, Hamarus Vilma-Lotta, Hassan Roda, Hilanne Niina, Hilekallio Oskari, Himberg Konsta, Hörkkö Henna, Järvinen Jesse, Järvinen Juulia, Kallio Fia, Kauristo Veeti, Kiiveri Helga, Kilpeläinen Wilma, Koskinen Tomi, Kosunen Vivian, Kuusto Petra, Laakso Lassi, Laaksonen Eero, Lehto Iida, Lempiäinen Dina, Lenkkeri Anniina, Loponen Niko, Lyytinen Olli, Mahamed Said, Markkanen Mortti, Moilanen Akseli, Muurinen Miikka, Myllykylä Iina-Veera, Mäenpää Oskari, Mäki Eveliina, Mäkinen Marianne, Nurmi Olivia, Nurminen Aino-Kaisa, Oksa Toni, Ostela Reetta, Perasto Laura, Piispanen Melina, Pukero Jenna, Pursiheimo Pauli, Pääkkönen Joona, Pöllänen Jade, Raali Ida, Rafiq Ramyar, Rafkin Alessandra, Rafkin Roma, Raitio Julia, Ruokonen Elli, Sadiku Adriana, Sallinen Iiris, Salonen Iida, Santela Jasmine, Seppälä Joonas, Sjöroos Roni, Soini Sara, Souri Oumaima, Steenari Juho, Strontseva Elina, Sundell Susanna, Tubi Eetu, Tuomela Aaro, Turklin Roosa, Uusiheimala Azocar Azul Johanna, Uusihärkälä Anna, Uusitalo Sandra, Virta Saara.

Turun normaalikoulun lukio
Valmistuneet: Abdi Mariam, Abucar Hamdi, Aho Jonna, Al Take Aatike, Al Take Jasmin, Al-Araji Huda, Amiri Jwana, Anton Adefia, Chir Arina, Daka Edward, Fager Rikhard, Gustafsson Joanna, Helle Ria (kaksoistutkinto), Hirvonen Lauri, Hongisto Sanni, Kailajärvi Sinianna, Kankaanpää Katri, Kekkonen Emilia, Kesti Roosa, Korhonen Sanna, Kortetjärvi Hilla (kaksoistutkinto), Koskinen Kristiina (kaksoistutkinto), Kukonlehto Emilia, Kulmala Jessica, Kultanen Satu, Leppihalme Henri, Lundgren Jasmine (kaksoistutkinto), Malin Ronja, Malmberg Sonja, Mäenpää Liisa, Nguyen Ida, Nupponen Waltteri (kaksoistutkinto), Nyman Juho (kaksoistutkinto), Rantakari Katariina, Reinonen Janita (kaksoistutkinto), Rosberg Melanie, Salo Konsta, Savo Amanda, Selin Lea, Sepponen Jesse, Suominen Emmi, Tran Bangi.

Turun Suomalaisen Yhteiskoulun lukio
Valmistuneet: Aalto Emilia, Aalto Joona, Aaltonen Merena, Aarnio Werneri, Abdulgamidova Milana, Ahmed Umu, Aho Emmi, Alho Saara, al-Khafaji Rida, Ansamaa Oskari, Dahlberg Anton, Doan Phong, Eilu Janina, Eloranta Iida, Ennola Alli, Eronen Eemeli, Ervelä Elias, Eränummi Maarit, Florea Patrick, Fonsén Fiia, Forssell Melina, Gadid Hafsa, Glorioso Tommi, Hallivuori Joni, Hamm Christopher, Hartman Oskar, Hatulainen Waltteri, Hautala Severi, Heikura Maisa, Helenius Sofia, Helevä Roosa, Helimo Heikki, Helin Kasper, Helminen Elias, Hermansson Sara, Hilekallio Jesperi, Himberg Viivi, Holkko Anu, Horila Roosa, Hotanen Veera, Huuskonen Reino, Häkkinen Netta, Ilves Aleksander, Jalonen Santtu, Jauhiainen Niklas, Johansson Nea, Jokela Eero, Jylhä Janne, Jyrkkiö Eero, Järmälä Juho, Järveläinen Olli, Kaipainen Emilia, Kairisto Arttu, Kajander Nia, Kajonen Katariina, Kankaansyrjä Karoliina, Kantola Meri, Kantoluoto Oona, Kantonen Tino, Kari Jasmin, Kari Melinda, Karrila Iivari, Kaukavuori Vilma, Keskitalo Rami, Ketonen Eero, Kielo Amanda, Killström Eetu, Knuutila Åsa, Koivisto Tuukka, Koivunen Santeri, Kokkala Tania, Kokkomäki Kristofer, Koli Ida-Maria, Kouki Joanna, Kulmala Atte, Kuusio Anni, Kuusisto Henna, Kuusisto Jasmin, Kuusisto Minttu, Kähkönen Aliisa, Laine Miko, Laine Nea, Lassi Elina, Laur Erik, Lehti Lauri, Lehto Nina, Leppänen Joni, Leppänen Oona, Lindqvist Tilda, Lindroos Roosa, Lindström Elsa, Louhevirta Roosa, Luoto Iida, Lähteenmäki Essi, Malmikankare Iina, Marjamäki Miika, Markkula Paula, Marttila Minna, Matala-aho Miia, Mattila Saara, Meriö Markus, Meski Ida, Mohamed Hussein Nasteeho, Murro Sampsa, Myllynen Martti, Mäenpää Vilho, Mäki Lauri, Mäki Riikka, Mäkineste Pauline, Narjus Ila, Niemelä Nea, Nikulainen Ronja, Noopila Simo, Nordblom Arttu, Norkooli Akseli, Nurmi Amanda, Oja Heidi-Susanna, Ojanen Santeri, Ojansivu Tahiti, Ojutkangas Axel, Oksanen Emilia, Orpana Topias, Paanu Johannes, Paavola Iida, Palmroth Laura, Penttilä Anni, Pieniniemi Hertta, Puro Oona, Pyyhtiä Samu, Pyysalo Petro, Pärssinen Oskari, Rantanen Juhani, Rantanen Liisi, Rauhala Roope, Rautakumpu Jenna, Rautiainen Ada, Rautio Jemina, Rihti Aino, Riikonen Maija, Rike Dennis, Rimmanen Markus, Roos Tiia-Maria, Rosten Roosa, Rouvali Maria, Ruohonen Katriina, Räsänen Lotta, Rönnberg Mirka, Saarinen Aino, Saarni Joona, Salonen Heikki, Sandelin Niklas, Santanen Akseli, Savola Oskari, Savolainen Miko, Seppälä Arttu, Seppälä Jukka, Seppälä Satu, Siltanen Eemil, Sirkiä Aino, Sirkiä Iina, Sjöblom Jessica, Sjögren Jesse, Storträsk Ada, Suominen Lotta, Susi Santeri, Säteri Sanni, Tamminen Alisa, Tanhuanpää Elias, Tenko Jasper, Teräväinen Elisa, Tiitta Ilmari, Torittu Jade, Torkkila Roni, Tossavainen Juhani, Uusitalo Timo, Vaara Milla, Vainio Veronika, Valkila Saku, Vanhanen Eemil, Varhiala Markus, Varjolampi Stella, Viitamäki Anna, Vilen Elmer, Virtanen Milla, Virtanen Santeri, Wais Hibak, Wihanto Julia.

Turun Steiner-koulu
Valmistuneet: Laaksonen Daniel, Lempiäinen Sini, Ruohohen Sofia, Viander Krista.

Uudenkaupungin lukio
Valmistuneet: Aaltonen Erkka , Aaltonen Nikolai, Aarnio Lauri-Juhani, Ali-Laurila Jonni, Andersson Roni, Frimodig Crister, Grundström Camilla, Heinonen Katja, Hellsten Eemil, Helminen Teemu, Hietamaa Essi, Hännikkälä Laura, Isotahdon Netta, Juhala Emma, Junnila Santeri, Jussila Samuli, Juutilainen Alarik, Järvenpää Valtteri, Kallioinen Eemeli, Kangas Ada, Kokkonen Eemil, Koskensalo Ville, Kuusinen Satu, Laine Ellisofia, Laurell Susanna, Laurén Jerry-Julius, Lehtiranta Laura, Lehtonen Eero, Lehtonen Väinö, Löfstedt Jenni, Maila Tatu, Mäkelä Akseli, Niinisaari Otto, Nordberg Kim, Nordman Emilia, Nummi Elias, Nummi Reetta, Nuorala Milana, Paldanius Patrick, Raninen Kasperi, Rantanen Onni, Ruikkala Iida, Runola Otto, Ruusola Eveliina, Sainala Heidi, Siivonen Konsta, Sillgren Fanny, Silokivi Leevi, Tammi Robin, Toivonen Jenna-Julia, Tomunen Hanna, Tuominen Sini, Varpiala Maria, Vilmunen Karoliina, Vuola Jenni, Värjönen Maria, Väyrynen Vili.