Liikuntahallin katto nostettiin paikoilleen – katso video

0
Alaskatteeseen asti valmiiksi tehty katto nostettiin kolmessa osassa paikoilleen.
Aluskatteeseen asti valmiiksi tehty katto nostettiin kolmessa osassa paikoilleen.

PÖYTYÄ/Kumila. Lukontalon kattolohkot nousivat maanantaina paikalleen nosturin avulla. Loukonkulman Lukon rakentaman liikuntahallin katto tehtiin aluskatteeseen asti valmiiksi maan tasalla ja nostettiin kolmessa lohkossa paikoilleen. Työt etenivät sateesta huolimatta jouhevasti.
–Hyvin on mennyt. Nyt on hyvät olosuhteet, kun ei tuule, nosturinkuljettaja Juha Elovaara kiitteli.
Kattolohkoista nsimmäiseksi paikoilleen aseteltu painoi noin 6 800 kiloa, seuraava hieman vähemmän. Nostettaessa lohkot kävivät noin kymmenen metrin korkeudessa. Yhden lohkon nostossa ja asentamisessa aikaa kului puolisen tuntia.

Lue lisää 13.6.2017 lehdestä

 

 

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=oyAgSyDgKAI” width=”500″ height=”280″ autohide=”yes” rel=”no” theme=”light”]