Oripää ei peri takaisin liikaa maksettuja palkkoja

0

ORIPÄÄ. Joillekin perhepäivähoitajille liikaa maksettujen palkkojen takaisinperintää koskevassa asiassa tapahtui kunnanhallituksen äänestyksen jälkeen täyskäännös. Kunnanhallitus päätti hyväksyä kaikki hoitajien jättämät oikaisuvaatimukset. Liikaa maksettuja palkkoja ei siis peritä takaisin.

Asiaa esitti Pertti Liinoja (vas). Moonica Juhala-Nuutila (kesk) kannatti Liinojan esitystä. Äänestyksessä heidän kanssaan samaan mieltä oli myös Pekka Markula (kesk).

Kunnanhallitus päätti huhtikuussa, että jokainen perhepäivähoitaja, jolle on maksettu liikaa palkkaa, maksaa puolet liikaa saadusta palkasta takaisin kunnalle. Jokaisen kanssa olisi myös laadittu yksilöllinen, maksimissaan viiden vuoden pituinen takaisinmaksusuunnitelma. Korkoja ja kunnan maksamia eläkevakuutusmaksuja ei olisi huomioitu takaisinmaksulaskelmissa.