Rattijuoppo törmäili kaupan pihalla

0

LOIMAA/Mellilä. Rattijuoppo törmäili kaupan pihalla toiseen autoon Mellilässä maanantai. Poliisi sai noin seitsemän aikaan illalla ilmoituksen miehestä, joka oli törmännyt kuljettamallaan henkilöautolla K-Marketin pihalla olleeseen pakettiautoon ja poistunut paikalta. Mies oli ensin lähtenyt kaupan pihasta Kosken suuntaan, mutta alkanut yhtäkkiä peruuttaa, jolloin hän oli törmännyt pakettiautoon.
Törmäyksen jälkeen mies poistui paikalta Nahkurintien suuntaan. Nahkurintiellä hän myös tuli perään lähteneitä poliiseja vastaan.
Autoa kuljettanut, vuonna 1958 syntynyt loimaalaismies puhalsi alkometriin 1,11 milligrammaa litrassa. Hänet kuljetettiin Loimaan aluesairaalaan verikokeille veren alkoholipitoisuuden määrittämistä varten ja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumuksen ja liikennerikkomuksen lisäksi ajoneuvorikkomukseen.