Lauantaina vietetään päivää koskelaisena

0

KOSKI. Koskea tehdään lauantaina tutuksi Päivä koskelaisena -tempauksessa. Päivän aikana pääsee muun muassa tutustumaan kunnan palveluihin ja tonttitarjontaan sekä paikallisiin yrityksiin. Ohjelmaa ja esittelyjä on pitkin pitäjää kello 10–15. Ämpäreitäkin on maksuttomassa tapahtumassa jaossa 500 ensimmäiselle kävijälle.

Tapahtuman info-piste löytyy Nuortentuvalta. Paikalla on myös yhdistyksiä ja yrittäjiä esittäytymässä messutarjouksineen. Nuortentuvan pihalla on lisäksi poniratsastusta kello 10–11 ja mönkijäajelua kello 12–13. VPK esittelee kalustoaan ja esillä myös työkoneita. Harrasteautot kokoontuvat Nuortentuvan kentällä kello 14 ja lähtevät liikkeelle kello 14.30.

Opastetut bussikierrokset vievät kävijöitä tutustumaan kunnan tonttitarjontaan paikan päälle. Noin puolen tunnin kiertoajelut lähtevät Nuortentuvan pihalta lauantaina kello 10.30 ja 12.30.

Koulukeskuksessa esitellään yläkoulun ja lukion sekä Kosken Kaiun ja Kosken Seudun Koiraharrastajien toimintaa. Kosken Eränkävijät järjestävät koulukeskuksessa laser-ammuntaa ja Merjan Talli pystyttää keppariradan liikuntahallin takapihalle.

Päivän päättää päiväkoti Naavatassun avajaiset kello 14. Samalla arvotaan paikallisten yrittäjien tuotteita ja palveluja.

 

Tapahtuman ohjelma löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta koski.fi/palvelut/paiva_koskelaisena/