Pesäpallotrilleri Kaupissa päättyi Pöytyän voittoon

0
Kaupissa oli tunnelmaa. Kuva: Olli-Pekka Pauna
Kaupissa oli tunnelmaa. Kuva: Olli-Pekka Pauna

TAMPERE, PÖYTYÄ. Tampereen Kaupissa nähtiin draamaa ja todellinen taisteluvoitto, kun Pöytyä käänsi selvästi MansePP:lle menossa olleen toisen välieräottelun lopulta voitoksi. Kolme tuntia ja viisitoista minuuttia kestänyt kamppailu ratkesi vasta toisessa kotiutuslyöntikisassa.
Avausjakso ratkesi toisessa vuoroparissa MansePP:n ajokunnariin. Toinen jaksokin näytti jo menevän samaa rataa. Peli ei kuitenkaan ollut vielä pelattu. Yleisön ja joukkueiden alkaessa jo pikkuhiljaa valmistautua kotiin lähtöön ja torstain kolmanteen otteluun iski Pöytyä.
Kakkoskärjestä rakennetusta ajotilanteesta iski illan pöytyäläissankari Riikonen kolmospesän takaa pallon läpi ja pajatson tyhjäksi. Kun Mansen lukkari Joni Aalto vielä lipsautti kaksi lautasväärää, käveli Riikonen ottelun tasoihin vapaataipaleella.
Kentän tyhjennyksen jälkeen hurmoksessa pelannut vierasjoukkue rakensi kärjestä uuden tilanteen ja teki vielä kaksi juoksua siirtyen 8–10 johtoon.
Supervuoron päätyttyä tasan 1–1 haettiin ratkaisu kotiutuslyöntikisasta, jossa ensimmäinen kierros oli tulokseton. Toisella kierroksella sitten Pöytyän kaikki kolme paria onnistuivat, ja Miikka Riikonen löi vielä kunnarin.
Välierät jatkuvat tänään torstaina Kymppi-Katto Areenalla kello 17.30.
Myös Pöytyän naiset voittivat keskiviikkona oman ottelunsa, vaikka jännitys paistoikin läpi lohkofinaalin ensimmäisessä ottelussa. Naiset voittivat Hämeenkyrön puhtaasti 2–0. Pelit jatkuvat lauantaina Hämeenkyrössä

Lue lisää 18.8.2017 lehdestä