Pöytyä Superpesiksen karsintaan

0
Kauden suosikin MansePP:n yllättäneet Pöytyän pelurit kokoontuivat iloiseen ryhmäkuvaan. Kuva: Timo Kesti.
Kauden suosikin MansePP:n yllättäneet Pöytyän pelurit kokoontuivat iloiseen ryhmäkuvaan. Kuva: Timo Kesti.

PÖYTYÄ. Pöytyän miehet tekivät melkoisen yllätyksen pudottamalla kauden suurimman ennakkosuosikki MansePP:n Ykköspesiksen välierissä suoraan kolmessa ottelussa. Torstaina Kymppi-Katto Areenan 472 katsojaa elivät hienosti mukana tasaisessa ja vähäjuoksuisessa kamppailussa, jossa pienet marginaalit toivat lopulta voiton sitkeälle kotijoukkueelle.
Avausvuoropari meni molemmilta ilman juoksuja, mutta toisen tasoittavalla kotijoukkue siirtyi johtoon. Kolmannessa Manse onnistui tasoituksessa ja vuoropari näytti jo päättyvän tasatilanteessa, kun tasoittavalla lyöntivuoroon astui Tapio Mäkipää. Tapsa löi painepallon kolmoskopparille, jonka huolimaton kiinniotto tuotti kunnarin. Viimeisessä vuorossa Manse nousi kuitenkin tasoihin joten jakso tasattiin 2–2 lukemin.
Toinen jakso oli molemmilta vielä tarkempaa ulkopeliä, ainoa juoksu tuli vasta neljännen vuoroparin aloittavalla. Asialla oli jälleen tuttu pari: Marlo Jaakkola löi koukkunäpin, jolla Mikko Pauna ennätti kotipesään. Tasoittavalla Manse ei saanut kunnon painetta Pöytyän ulkokentälle ja näin riemastuttava voitto kotijoukkueelle avasi voitonjuhlat.

Lue lisää 22.8.2017 lehdestä