Tarvasjoen vanhassa kirjastossa taas viikko taiteita

0
Mika Anttila auttoi Viktoria Heikkilää asettamaan fantasiamaisemiaan esille.

LIETO/Tarvasjoki. Viime vuonna Tarvasjoella ensimmäisen kerran järjestetty kulttuuriviikko saa jatkoa. Sunnuntaista alkaen Tarvasjoen entisessä kirjastossa on esillä lukuisten tarvasjokelaisten taidetta ja käsitöitä. Kotiseutuyhdistys Tarvaisten järjestämä viikko tarjoaa myös musiikkiesityksiä, lasten sirkusta ja työnäytöksen akryylimaalauksesta. Lisäksi taiteista voi nautiskella kahvikupillisen ja leipomusten ääressä, sillä viikon ajaksi tiloihin perustetaan kahvila.
Taiteiden lisäksi entisessä kirjastossa on esillä Esa Mustamäen kahvipurkkikokoelma. Raija Isotalo-Aaltonen on puolestaan rakentanut nukkekokoelmastaan näyttelyn Kertun tupaan. Näyttely jää kotiseutuyhdistyksen remontoimiin tiloihin pysyvästi.

Taiteen ja kädentaitojen viikko Tarvasjoen vanhassa kirjastossa 20.–28.8. päivittäin kello 16–20. Vapaa pääsy.

Lue lisää 18.8.2017 lehdestä