Yksi loukkaantui risteyskolarissa kymppitiellä

0
Yksi henkilö loukkaantui kymppitien ja Leppämäentien risteyksessä sattuneessa kolarissa perjantai-illalla. Kuva: Simo Päivärinta.
Yksi henkilö loukkaantui kymppitien ja Leppämäentien risteyksessä sattuneessa kolarissa perjantai-illalla. Kuva: Simo Päivärinta.

MARTTILA/Siutila. Henkilöauton kuljettaja loukkaantui perjantai-illalla kymppitiellä Marttilassa sattuneessa risteyskolarissa. Kello kahdeksan aikaan sattuneessa kolarissa henkilöauton kuljettaja törmäsi edellään ajaneeseen pakettiautoon kääntymistilanteessa.
Autot olivat matkalla Forssan suuntaan, kun pakettiauton kuljettaja aikoi kääntyä vasemmalle Leppämäentielle. Pakettiauton kuljettaja kytki suuntamerkin vasemmalle ja ryhmittyi keskiviivan viereen. Takana tullut henkilöauton kuljettaja ei ilmeisesti havainnut suuntamerkkiä vaan lähti ohittamaan pakettiautoa.
Henkilöauto osui pakettiauton vasempaan etukulmaan. Törmäyksessä loukkaantunut henkilöauton kuljettaja kuljetettiin Tyksiin tutkimuksiin.