Ambulansseja tarvittiin kahdelle potilaalle Kyrössä

0

PÖYTYÄ/Kyrö. Iäkäs nainen loukkasi itsensä tipahdettuaan keskiviikkona Kyrön keskustassa katukivetykseltä asvaltille. Heikkonäköinen nainen oli rollaattoreineen ylittämässä Kyröntietä torin kulmalla, eikä nähnyt tien ja kivetyksen korkeuseroa.

Korkeuseroa on toistaiseksi melko paljon, koska alikulkutyömaa-alueeseen lukeutuva tie ei vielä ole saanut toista asvalttikerrosta. Kohdassa, jossa nainen oli tietä ylittämässä, ei ole ylityspaikkaa.

Nainen kuljetettiin Kyrön terveysasemalle hoidettavaksi. Samanaikaisesti Kyrön keskustassa sattui myös sairaskohtaus, minkä johdosta paikalla kävi ambulanssien lisäksi Medi-Heli.

Alikulkutyömaan työmaaliikenne katkaistiin näiden onnettomuuksien vuoksi ja työmaan työntekijät ohjasivat muuta liikennettä. Paikalle myös saapuneelle Karinaisten VPK:n ensivasteelle he antavat kiitosta toiminnan ripeydestä.