Mikko Salmi astui Sinkon saappaisiin

0
Kunnantalon pihapenkille kuvattavaksi istahtanut MIkko Salmi on jo todennut, ettei teknisen toimen johtajana juurikaan ehdi istuskella.
Kunnantalon pihapenkille kuvattavaksi istahtanut Mikko Salmi on jo todennut, ettei teknisen toimen johtajana juurikaan ehdi istuskella.

KOSKI. Kosken teknisenä johtajana aloittanut Mikko Salmi toivoi virkaa hakiessaan uusia haasteita työuralleen. Länsi-Uudenmaan pelastuslaitoksella palotarkastajana työskennellyt Salmi kaipasi lisää paneutumista ja ajatustyötä vaativia tehtäviä, sillä palotarkastajan työt sujuivat jo rutiinilla. Kolmessa viikossa hän on todennut saaneensa mitä toivoikin.

Salmi myöntää ensimmäisten päivien aiheuttaneen lievän alkujärkytyksen.

–Mutta en ole karkuun lähdössä, hän sanoo.

Salmen yllätti työtahti ja erilaisten työtehtävien määrä sekä tehtäväkentän moninaisuus. Palotarkastajana pystyy hänen mukaansa paremmin keskittymään yhteen asiaan kerrallaan, mutta teknisenä johtajana on totuttava siihen, ettei työpöytää saa ikinä tyhjäksi.

Eläkkeelle jääneen pitkäaikaisen teknisen johtajan Jouko Sinkon jäljiltä työpöydälle ei jäänyt isoja investointeja päiväkodin valmistuttua parahiksi vahdinvaihdon aikoihin. Tehtävää Salmella silti riittää.

Lue lisää 01.09.2017 lehdestä