Mopoilija ja polkupyöräilijä kolaroivat Koskella

0
Iäkäs polkupyöräilijä loukkaantui Hämeentiellä sattuneessa onnettomuudessa. Kuva: Simo Päivärinta
Iäkäs polkupyöräilijä loukkaantui Hämeentiellä sattuneessa onnettomuudessa. Kuva: Simo Päivärinta

KOSKI. Mopoilija törmäsi polkupyöräilijään Kosken keskustassa Hämeentiellä perjantai-iltapäivänä. Mopolla liikkunut 16-vuotias poika oli kääntynyt Maijankujalta Hämeentielle ja jatkanut Hämeentietä keulien kunnes törmäsi Pappilantien risteyksessä suojatiellä olleeseen polkupyöräilijään.

Polkupyörällä liikkeellä ollut 87-vuotias koskelaismies loukkaantui törmäyksessä ja hänet kuljetettiin jatkotutkimuksiin.

16-vuotiaan koskelaispojan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen sekä vammantuottamukseen. Polkupyöräilijän puolestaan epäillään syyllistyneen liikennerikkomukseen ajaessaan pyörätieltä ajoradan ylittävälle suojatielle väistämättä muuta liikennettä.