Auranmaan Positiivisin jälleen hakusessa

0

AURANMAA. Auranmaan Nuorkauppakamari etsii jälleen Auranmaan Positiivisinta. Vuoden Positiivisimmaksi voi ehdottaa auranmaalaista henkilöä, yhdistystä tai yritystä, joka positiivisuudellaan voi toimia esikuvana muille. Ehdotettava taho on osoittanut tahdonvoimaa, sisua ja ahkeruutta, jolla on saavutettu merkittäviä asioita.

Vuoden Positiivisinta voi ehdottaa Auranmaan Nuorkauppakamarin nettisivujen kautta. Ilmoitusaikaa on 11. marraskuuta saakka. Valinnan kaikista ehdokkaista tekee raati, johon kuuluvat muun muassa Auranmaan kunnanjohtajat sekä muut Auranmaan Nuorkauppakamarin yhteistyökumppanit.

Auranmaan Vuoden Positiivisin on valittu vuodesta 2005 alkaen. Viime vuonna Vuoden Positiivisimmaksi valittiin Auran Palokunnan Urheilijat.

 

Auramaan Positiivisinta voi ehdottaa osoitteessa www.jcauranmaa.com.