Kolme kärysi ratista Auran Sillankorvantiellä

0

AURA. Kolme päihtynyttä kuljettajaa narahti ratista Aurassa Sillankorvantiellä sunnuntaina. Kello 15.15. aikaan poliisipartio pysäytti mopokuskin, joka puhalsi alkometriin 1,19 promillea. Mopoa kuljettanut, vuonna 1973 syntynyt auralaismies vietiin Loimaan poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, jonka tulos oli 0,34 milligrammaa litrassa uloshengitysilmaa. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen.

Turun liikennepoliisin liikennepartion Sillankorvantiellä pitämään puhallusratsiaan ajoi puolestaan henkilöautolla kello 16.03 aikaan vuonna 1980-syntynyt auralaismies, joka puhalsi 1,40 promillea. Mies kuljetettiin puhalluksen jälkeen verikokeille ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miehen epäillään syyllistyneen törkeään rattijuopumukseen.

Vain seitsemää minuuttia myöhemmin puhallusratsiaan ajoi henkilöautolla vuonna 1989 syntynyt auralaismies, joka puhalsi 0,00 promillea mutta vaikutti päihtyneeltä. Miehelle suoritettiin huumausaineen pikatesti, joka antoi positiivisen tuloksen amfetamiinin osalta. Mies kuljetettiin verikokeille ja hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen.