Ministeri Anne Berner vierailee maanantaina Koskella ja Marttilassa

0

KOSKI, MARTTILA. Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner vierailee maanantaina Koskella ja Marttilassa tutustumassa liikenteen haasteisiin ja kehityskohteisiin. Ministeri Berner ja kansanedustaja Olavi Ala-Nissilä lähtevät alan yrittäjien kanssa liikkeelle Marttilasta Kahvila Pikkulämpimästä Kymppitietä pitkin kello 13 ja ovat lounastilaisuudessa Westas-Rauniossa.

Yleisötilaisuus järjestetään Kosken Osuuspankin auditoriossa alkaen kello 16. Keskustelua käydään paitsi liikenteestä, myös positiivisesta rakennemuutoksesta ja sen haasteista. Berner tapaa samalla myös Varsinais-Suomen Liiton virkamiesjohdon.

–On tärkeää, että saamme ministerin käymään taas paikan päällä Varsinais-Suomessa. Näin hän näkee, mikä oikeasti on vauhti ja tilanne maakunnassa, Olavi Ala-Nissilä sanoo.

–Pore, eli positiivinen rakennemuutos on meillä Varsinais-Suomessa akuutti asia. Selvitysmies Esko Aho on peräänkuuluttanut koulutukseen panostamista, liikenneinvestointeja ja siltasopimuksen tekemistä. Nyt täytyy luoda kasvun edellytyksiä, Ala-Nissilä tuumaa.

 

Yleisötilaisuus Kosken Osuupankin auditoriossa maanantaina 16.10. kello 16.