Säiliöauto kellahti ojaan Koskella

0
Ajoneuvoyhdistelmän nostotyöt aloitettiin maanantaiaamuna. Kuva: Simo Päivärinta.
Ajoneuvoyhdistelmän nostotyöt aloitettiin maanantaiaamuna. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Karbonaattilastissa ollut säiliöautoyhdistelmä suistui ojaan Koskella 10-tiellä maanantain vastaisena yönä. Autonkuljettaja loukkaantui ulosajossa.

Onnettomuus sattui noin kolme kilometriä Kosken risteyksestä Forssan suuntaan. Maastoon valuneesta karbonaatista ei ole vaaraa ympäristölle, mutta ojaan valunutta polttoainetta ja moottoriöljyä jouduttiin imeyttämään pois vielä maanantaina iltapäivällä.

Karbonaattia oli vain vetoauton säiliössä, joka tyhjennettiin toiseen säiliöautoon. Yhdistelmän perävaunu saatiin ylös ja hinattiin pois paikalta iltapäivällä, jolloin vetoauto oli yhä kyljellään ojassa.

Yöllä yhden jälkeen sattuneen onnettomuuden syystä ei ole vielä toistaiseksi varmuutta.