Elisenvaaran koulun joukkue voitti Taitaja9-aluekisan, Aura tuli toiseksi

0
Aluekilpailussa Risuaita-joukkue pääsi muun muassa kytkemään autoradiota.
Aluekilpailussa Risuaita-joukkue, Kaapo Lahtinen vasemmalla, Ville Kujanpää keskellä ja Veikka Hurme oikealla, pääsi muun muassa kytkemään autoradiota.

RAISIO. Elisenvaaran koulun Risuaita-joukkue on voittanut Taitaja9 Varsinais-Suomen aluekilpailun keskiviikkona Raisiossa. Voittaneessa joukkueessa kilpailivat Kaapo Lahtinen, Veikka Hurme ja Ville Kujanpää.

Aluekilpailun toiseksi sijoittui Auran yhtenäiskoulun joukkue Team Tyhäm.

Raseko järjesti Taitaja9-aluekilpailun keskiviikkona Raisiossa Kerttulan liikuntahallissa. Peruskoulun 7.–9. -luokkalaisille suunnatussa kisassa oli mukana 24 joukkuetta eri puolilta maakuntaa.

Kolmen hengen joukkueet kilpailivat radoilla, joiden tehtävissä mitattiin kädentaitoja, näppäryyttä, oivaltamista ja tiimityön sujumista. Tehtävinä oli muun muassa pesualtaan vesilukon kokoaminen, nappien ompeleminen huovasta tehtyyn Suomen lippuun, laattojen leikkaaminen ja autoradion kytkeminen.

Kuusi parhaiten aluekilpailussa menestynyttä joukkuetta jatkavat valtakunnalliseen finaaliin ensi keväänä. Finaaliin lähtevät Elisenvaaran ja Auran joukkueitten lisäksi Turun Rieskalähteen koulun, Salon Hermannin koulun, Littoisten Kotimäen koulun ja Turun S:t Olofsskolanin joukkueet.

 

 

Lue lisää 01.12.2017 lehdestä