Käryjä ratista Kyrössä ja Riihikoskella

0

PÖYTYÄ. Vuonna 1964 syntynyttä pöytyäläisnaista epäillään rattijuopumuksesta. Henkilöautoa Kyrön keskustan suunnasta kuljettanut nainen ajoi puhallusratsiaan Kyröntiellä sahan kohdalla tiistaiaamulla kymmenen jälkeen. Hän puhalsi alkometriin 0,29 milligrammaa litrassa tuloksen. Tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0,24 milligrammaa litrassa. Nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.
Salolaisen nuorenmiehen puolestaan epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Riihikoskella maanantaina. Vuonna 1996 syntynyt mies ajoi puhallusratsiaan Yläneentien ja Kivimäentien risteyksessä aamukymmeneltä. Hän puhalsi alkometriin 0,42 milligrammaa litrassa tuloksen. Tarkkuusalkometrikokeen tulos oli 0,36 milligrammaa litrassa. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.