Aurassa vietettiin Barbien Linnan juhlat – ota kuva itsenäisyyspäivän juhlinnastasi ja lähetä meille

0
100-vuotias Suomi innoitti Auran Kirkonkulman koululaisia tekemään installaation Barbien Linnan juhlista. Kuva: Tuukka Saarela
100-vuotias Suomi innoitti Auran Kirkonkulman koululaisia tekemään installaation Barbien Linnan juhlista. Kuva: Tuukka Saarela

AURANMAA. Auran Kirkonkulman koululla ehdittiin jo viettää Linnan juhlia – nimittäin Barbien Linnan juhlia. Kirkonkulman koululaiset valmistautuivat itsenäisyyspäivän viettoon ja 100-vuotiaan Suomen juhlintaan tekemällä tyylikkään installaation. Opettaja Anu Manner-Holma auttoi oppilaiden tuomien nukkien asettelussa.

 

Lähetä kuva juhlatunnelmista

Kuinka sinä juhlit 100-vuotiasta Suomea? Oletko katsomassa itsenäisyyspäivänä kunniavartiota tai seppeleenlaskua sankarihaudalla, mukana jossakin itsenäisyyspäivän juhlassa vai vietätkö omia itsenäisyyspäivänjuhliasi? Kaipaamme lukijoiden kuvia Auranmaan juhlista ja juhlatunnelmista.

Jotta saisimme Auranmaan juhlahumun koko runsaudessaan lehteen, keräämme perjantain 8.12. lehteen lukijoiden kuvia Auranmaan alueen juhlinnasta.

Ota juhlahumusta kuva ja lähetä se torstaiaamuun 7.12. kello 8:aan mennessä osoitteeseen toimitus@avl.fi. Muista kertoa, millä paikkakunnalla ja mistä juhlasta tai tapahtumasta kuva on otettu sekä keitä henkilöitä kuvassa mahdollisesti on. Muista kertoa myös oma nimesi ja postiosoitteesi.

Lähetä vain yksi tai kaksi parhaaksi katsomaasi kuvaa. Jotta kuvasta saa painokelpoisen, tulee kuvatiedoston olla vähintään 800 kilotavun suuruinen.

Julkaistuista kuvista lähetämme kuvaajalle palkkioksi ensi vuoden seinäkalenterin.