Johanna Matintalo antoi kovan olympianäytön

0
Aino-Kaisa Saarinen (oik.) oli SM-kisojen loppukirikamppailussa vain niukasti Johanna Matintaloa (vas.) nopeampi. Kuva: Pyry Ruohomäki
Aino-Kaisa Saarinen (oik.) oli SM-kisojen loppukirikamppailussa vain niukasti Johanna Matintaloa (vas.) nopeampi. Kuva: Pyry Ruohomäki

VANTAA. Pöytyän Urheilijoiden Johanna Matintalo tavoittelee tosissaan paikkaa Pyeongchangin olympialaisiin. Matintalo antoi raisun näytön hiihtäessään Vantaalla SM-kisojen yhdistelmäkilvassa hopealle.

Kultaa voitti Lempäälän Kisan moninkertainen maailmanmestari ja olympiamitalisti Aino-Kaisa Saarinen, joka ehti loppukirikamppailussa maaliin 0,3 sekuntia Matintaloa nopeammin. Kolmanneksi hiihti Oulun Hiihtoseuran Riitta-Liisa Roponen, joka jäi 0,2 sekunnin päähän Matintalosta.

Olympiakomitea täydentää Suomen olympiajoukkuetta ensi viikon keskiviikkona. Slovenian Planicassa viikonvaihteessa hiihdettävä maailmancup on viimeinen näyttöpaikka. Talviolympialaiset järjestetään Etelä-Koreassa 9.–25. helmikuuta.

 

Lue lisää 16.01.2018 lehdestä