Peltiä ruttuun ulosajoissa Koskella

0
Henkilöauto ajatui liukkaalta kymppitieltä metsänreunaan. Kuva: Simo Päivärinta.
Henkilöauto ajatui liukkaalta kymppitieltä metsänreunaan. Kuva: Simo Päivärinta.

KOSKI. Koskella sattui 10-tiellä maanantaina iltapäivällä kaksi ulosajoa, joista selvittiin onnekkaasti aineellisin vaurioin.

Turun suunnasta tullut henkilöauto riistäytyi kuljettajan hallinnasta Kangastien kohdalla. Nuorehkon miehen kuljettama henkilöauto lähti heittelehtimään ja suistui vastaantulevien kaistan yli ojaan. Pyörillään pysynyt auto vaurioitui hinauskuntoon. Kuljettajan lisäksi autossa ei ollut muita.

Farmariauto lipsahti ojaan 10-tien ja Koskentien risteyksessä klo 17 aikaan. Turun suunnasta tullut auto oli kääntymässä Mellilän suuntaan, kun kuljettaja menetti ajoneuvon hallinnan sillä seurauksella, että ajokki ohitti sähköpylvään vain niukasti ja päätyi keula edellä päin ojanpenkkaa. Autossa oli neljä ihmistä, joista kukaan ei loukkaantunut ojaanajossa, mutta autoon tuli vaurioita.