Kalikan talviriehassa pysyttiin liikkeessä

0
Kyröläiset Emilia, 11, Susanna ja Jimi, 7, olivat lähteneet viettämään hiihtolomapäivää Pyhäjärven rantaan. Lumikenkäily oli heille uusi kokemus. Kuva: Sari Holappa
Kyröläiset Emilia, 11, Susanna ja Jimi, 7, olivat lähteneet viettämään hiihtolomapäivää Pyhäjärven rantaan. Lumikenkäily oli heille uusi kokemus. Kuva: Sari Holappa

PÖYTYÄ/Yläne. Keskiviikon hiihtolomasää ei olisi voinut enää paljon parempi olla, kun aurinko paistoi täydeltä terältä ja pakkasta oli rapiat kymmenen astetta. Tämän olivat hoksanneet myös reilu 70 talviriehakävijää, jotka olivat tulleet Pöytyän kunnan ja Pöytyä-Oripää 4H:n järjestämään tapahtumaan Pyhäjärven Kalikan rantaan.

Kyröstä paikalle saapuneet Emilia, 11, Jimi, 7, ja Susanna Hurme painelivat menemään lumikengillä pitkin järven selkää. Susanna-äiti sanoi lasten käyneen aiemmin jo mönkijäajelulla ja makkaraakin oli grillattu.

–Pilkkimään emme kuitenkaan aio ryhtyä, koska on näin kylmä. Nyt täytyy pysyä liikkeessä, Susanna-äiti nauroi.

 

Lue lisää 23.02.2018 lehdestä