Tuli tuhosi omakotitalon Tarvasjoella

0
Tulipalo tuhosi omakotitalon Tarvasjoen Virolantiellä. Kuva: Simo Päivärinta.
Tulipalo tuhosi omakotitalon Tarvasjoen Virolantiellä. Kuva: Simo Päivärinta.

LIETO/Tarvasjoki. Tyhjillään ollut noin 200 neliön kokoinen omakotitalo tuhoutui tulipalossa korjauskelvottomaan kuntoon Tarvasjoen Virolantien varrella lauantaina aamuyöllä. Palosta ei koitunut henkilövahinkoja, eikä remontoitavana olleessa talossa ollut syttymishetkellä asukkaita.

Pelastuslaitos sai hälytyksen palopaikalle sunnuntain vastaisena yönä vähän kahden jälkeen, jolloin palo roihusi jo voimakkaasti koko rakennuksen alalla. Sammutusyksiköiden lisäksi paikalle hälytettiin viisi säiliöautoa. Tarvasjoen paloasemalle on palopaikalta matkaa vajaa kilometri. Poliisi tutkii palon syttymissyytä.