Auran Markkinoilla markkinameininkiä ja liukuestekampanjointia

0
Kosken liukuestekampanja innosti Ilkka Soukan ja Auran Perussuomalaiset kampanjoimaan jälleen liukuesteiden puolesta. Koskella kunta jakaa yli 70-vuotiaille maksuttomat liukuesteet. Kuva: Tuomas Honkasalo
Kosken liukuestekampanja innosti Ilkka Soukan ja Auran Perussuomalaiset kampanjoimaan jälleen liukuesteiden puolesta. Koskella kunta jakaa yli 70-vuotiaille maksuttomat liukuesteet. Kuva: Tuomas Honkasalo

AURA. Kevättalven perinteinen markkinameininki valtaa Auran lauantaina, jolloin järjestetään Auran markkinat jo 39:nnen kerran. Markkinapaikka on kolmatta kertaa OP Areenan pysäköintialue Huuskantie 22:ssa.

Markkinapäällikkö Heikki Järvinen Lions Club Aurasta arvioi, että myyjiä on tällä tietoa tulossa suunnilleen sama määrä kuin edelliselläkin kerralla, noin 80. Väkeä tapahtuma vetänee aiempien markkinoiden tyyliin nelinumeroisen määrän. Niin myyjät kuin yleisökin ovat ottaneet uuden markkina-alueen hyvin vastaan.

Kosken kunnan tuoreen esimerkin innoittamana Auran Perussuomalaiset tempaisee markkinoilla keräämällä nimilistaa ilmaisten liukuesteiden puolesta. Koskella kunta jakaa yli 70-vuotiaille maksuttomat liukuesteet.

Auran liukuestekampanjan ideoinut perussuomalaisten torivastaava Ilkka Soukka huomauttaa, että hän jätti taannoin ilmaisia liukuesteitä koskevan aloitteen kunnalle. Asia ei kuitenkaan edennyt.

–Toivon, että aloite otetaan uudelleen käsiteltäväksi ja seurataan muiden kuntien esimerkkiä. Liukuesteet on halpa keino säästää terveysmenoissa.

Nimensä listaan kirjoittaneiden kesken arvotaan kolme paria liukuesteitä.

 

Auran markkinat lauantaina 10.3. kello 9–15.

 

Lue lisää 06.03.2018 lehdestä