Kroopinsuolle 30 uutta tonttia

0
Uusien tonttien myötä Tervaojantien liikenne lisääntyy ja se muuttuu kaduksi.
Uusien tonttien myötä Tervaojantien liikenne lisääntyy ja se muuttuu kaduksi.

PÖYTYÄ/Kyrö. Kroopinsuon alueelle Kyröön tulee kolmekymmentä omakotitonttia. Kunnanhallitus päätti aloittaa alueen asemakaavan laajennuksen ja muutoksen laadinnan. Tuleva tonttimäärä on sen verran suuri, että Tervaojantie on kunnostettava kaduksi. Rakentumisen myötä myös alueen virkistysalueita ja kevyenliikenteen reittejä on mahdollista täydentää.

Alue sijaitsee lähellä Kyrön taajamaa Oravakorventien ja Tervaojantien välissä olevilla pelto- ja metsäpalstoilla. Alue rajoittuu Junnimäen ja Junnilan asuntoalueisiin. Alueen pinta-ala on vajaa kymmenen hehtaaria, josta uutta asemakaavaa tulee noin viidelle hehtaarille.

 

Lue lisää 09.03.2018 lehdestä