Kuka kumma kuuluisuus lupaa naurattaa Marttilan nuorisoseurantalolla

0
Hotellin vastaanottovirkailijalla (Raimo Nurminen) lienee jotakin salattavaa, niin kummalliseksi hän heittäytyy naispoliisin (Anne Mäkelä) käsittelyssä. Vai häkeltääkö liian tuttavallinen kanssakäyminen miestä? Kuva: Katriina Reijonen
Hotellin vastaanottovirkailijalla (Raimo Nurminen) lienee jotakin salattavaa, niin kummalliseksi hän heittäytyy naispoliisin (Anne Mäkelä) käsittelyssä. Vai häkeltääkö liian tuttavallinen kanssakäyminen miestä? Kuva: Katriina Reijonen

MARTTILA. Marttilan nuorisoseuran teatteri toimii jälleen naurun sanansaattajana Kuka kumma kuuluisuus -komedian välityksellä.

–Talviteatterin täytyykin olla hauskaa! Näytelmän teksti on ihan posketon, samoin roolihahmot. Tässä näytelmässä on suurempia ja pienempiä rooleja, mutta yhtään pääroolia ei ole, ohjaaja Merja Tuominen kuvailee.

Perjantaina ensi-iltansa saavan näytelmän tapahtumat sijoittuvat majataloon, jossa on vuosien varrella vieraillut monenkirjavaa julkisuuden henkilöä. Kuuluisuuksista hierotaan majatalon pelastusta, muun muassa nimeämällä majatalon baari ja siellä tarjottavia drinkkejä kävijöiden mukaan.

Kuka kumma kuuluisuus on ”Matti Wanne -trilogian” kolmas osa. Käsikirjoittaja Wanne on ripotellut tekstiin suomalaisten kuuluisuuksien lisäksi marttilalaisia ”kuuluisuuksia”. Tutut paikat ja nimet pompahtelevat esiin pitkin näytelmää ja nimibongaus kiehtoo varmasti myös katsojia.

 

Kuka kumma kuuluisuus, Marttilan nuorisoseurantalolla, Härkätie 1461, Ollila. Esitykset pe 9.3. klo 19, la 10.3. klo 15, su 11.3. klo 13, pe 16.3. klo 19, la 17.3. klo 20 ja su 18.3. klo 15. Liput 15 euroa, alle 12-vuotiaat 10 euroa, sisältäen väliaikakahvit.

 

Lue lisää 06.03.2018 lehdestä