110-vuotiaan Kyrön työväentalon tueksi kaavaillaan kannatusyhdistystä

0

PÖYTYÄ/Kyrö. Kyrön työväentalon ylläpitämiseksi kaavaillaan kannatusyhdistystä. Torstai-iltana järjestettävässä vapaamuotoisessa keskustelutilaisuudessa kartoitetaan, voitaisiinko perustaa kannatusyhdistys, jolle siirrettäisiin työväentalon omistus ja hoito.

Kyrön keskustassa Yökkömäentiellä sijaitseva työväentalo täyttää tänä vuonna 110 vuotta. Aika on kuitenkin tehnyt tehtävänsä, joten ylläpitohuoltoa sekä kehittämistoimia tarvitaan, jotta aikoinaan suosittu tapahtumapaikka voitaisiin pitää kunnossa.

Talon omistavalla Kyrön Työväenyhdistyksellä riittävästi resursseja talon ylläpitoon, minkä vuoksi työväenyhdistys on päätetty kutsua koolle Kyrön seudulla ja Auranmaalla asuvia henkilöitä sekä yrityksiä, joiden mielestä arvokkaan talon ylläpitoa ja kehittämistä tulisi jatkaa.

Torstai-iltaisessa kokoontumisessa paitsi puhutaan mahdollisesta kannatusyhdistyksestä, otetaan myös vastaan kaikenlaisia kehittämis- ja tapahtumaideoita.

 

Keskustelutilaisuus torstaina 3.5. kello 18 Kyrön työväentalolla.